Mit lehet tenni a szűk tejcsatornával? Van valakinek hasonló problémája? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Múlt csütörtökön császárral szültem. Nem nagyon akart beindulni a tejem, hétfőn sikerült először mérhetőt szopnia kislányomnak. Kapott is tápszerpótlást. Azóta már úgy néz (nézett ki) hogy van tejem, de fejni is alig bírom, nemhogy a kislányom kiszopizza. A védőnőnek ez az egy ötlete volt, hogy szűk a tejcsatorna (főleg, hogy az egyik mellemben már csomók is vannak). Mit lehet ezzel kezdeni? Nemhogy nem folyik a tejem, de ma reggel pl. több, mint 1 óra fejés után sikerült produkálni 40ml tejet a 2 mellemből összesen. Délelőtt mellre tettem a kislányomat, de nem tudott eleget szopni. Azóta meg sem teltek. Mit tehetnék?2012. máj. 16. 15:04
1/3 anonim válasza:
Szió!
Szerintem laktációs tanácsadótól kérj profi segítséget (pl. La Leche Liga)
Addig is próbáld ki, hogy masszírozod a melled, meleg vízzel mosogatod, kicsit rázogatod szopi és fejés előtt.
Eszel-iszol rendesen? Az is fontos!
Nekem akkor voltak csomók a mellemben, mikor nagyon-nagyon túl volt telítődve, rendesen fájt a fejés, de kikínlódtam :(
Urtica Urens homeobigyót nekem a gyerekorvos ajánlotta és bevált tejszaporításra és sokan dícsérik a Karamalz malátaitalt is.
Kitartás és gratu a Babához :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, most már kezd rendeződni a tejtermelésem, és elég jól jön. Iszok szoptatós teát, meg azt a bogyót is, amit írtál, remélem minden rendben lesz továbbra is. Lehet, hogy kellett egy kis idő, hogy minden jól beinduljon.
2012. máj. 18. 16:35
3/3 anonim válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább! :) Meg is kell ám tanulnotok egymást a Kislányoddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!