Milyen tejserkentőt próbáljak, ha a gyógynövéyekre allergiás vagyok?
Figyelt kérdés
a lektoherb teában pl kamilla van-ezt nem ihatom-ajánlanátok valamit,ami beválhat?2013. aug. 7. 12:07
1/4 anonim válasza:
Alkoholmentes (barna) sör! Vagy baracklé is jó lehet. De igazából attól lehet a legtöbb, ha gyakran mellre teszed a babád.
2/4 anonim válasza:
így igaz, a baba a legjobb tejserkentő :)
de amúgy fejhetsz is mellszívóval szopi után, az is segíti a termelődést(már ha van időd)
a sárgabarackról is azt olvastam serkentő...
és igen az (alkoholmentes) sör - ha valaki szereti a sört...
igyál DM-es tejserkentőt, abban nincs kamilla... van benne ánizs, édeskömény, kömény, citromfű, citrom verbéna 600 Ft, én már 3 hónapja minden nap iszom, tök finom :) :)
3/4 A kérdező kommentje:
köszi-de az ánizs-és a kömény is hasonlókat vált ki....de a többit megpróbálom
a sörből milyen fajta-mert még a szagától is rosszul vagyok..
2013. aug. 7. 15:37
4/4 Lues válasza:
Nekem a védőnőm a Moremilk kapszulát ajánlotta, igaz elég borsos az ára, de... A neten utána tudsz nézni az összetevőknek és az árnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!