Beindult a tejem, majd szétreped a mellem, mit tudok vele csinálni, hogy ne feszítsen? (feszülés csökkentésére gondolok, fejéstnélkül)
Ügyeletes patikában, dm-ben, nagyáruházakban is lehet mellszívót venni. Nincs egy barátnőd, szomszédod, akitől kölcsön tudod kérni?
Ha nem fejed, vagy csökkented a feszülést akár mellgyulladás is lehet a vége. Próbáld meg sokat mellre tenni a babát, bár ugye az ő korlátai is végesek...
Meleg vizes borogatás, masszírozás, kézi fejés, ha máshogy nem megy. A védőnőt sem tudod felhívni?
Nem igaz hogy kézzel nehezebb, csak meg kell találni a jó fogást. A legegyszerűbb, ha megkéred a védőnőt hogy mutassa meg.
nekem pl a mellszívónak semmi tejet nem adott a cicim, csak a babának meg a kezemnek. Tök más az inger, a mellszívó csak szív, míg a kezeddel tudod masszírozni, meg változtatni az irányt, mindent.
Kézzel valahogy egyszerűbb,a szívónak az én cicim se akart adni. :-(
Szóval elég ha keveset fejek egyszerre.Már raktam el belőle azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!