Az egyik mellemen egy kis rész nagyon fájdalmas mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nem tűnik mellgyulladásnak, mert nincs lázam, és már volt olyan nekem, és akkor lázas is voltam. Csak egy helyen nagyon fáj érintésre.2009. okt. 24. 08:38
1/3 anonim válasza:
Szoptatóa anyuka vagy? Ha igen a gyulladás nem feltétlenűl jár lázzal. Minel többet ciciztesd a babád abból a mellből.Ha pedig nem vagy szopt. anyuka, akkor is a tejmirigy állomány gyullad be hormonok hatására.Ez előfordúl és napok alatt elmúlik, ha nem irány a doki!
2/3 anonim válasza:
Szia! Egy tejmirigy csatornája záródhatott el. Nagyon tud nyomásra fájni, én is voltam így. Én meleg vízzel zuhanyoztam, közben masszíroztam, fellazult és ki tudtam fejni. Estetleg meleg borogatással is próbálkozhatsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, közben sikerült kifejnem.
2009. okt. 24. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!