Fájdalmas szoptatás, mit tegyek?
Sajnos, akkor tűrnöd kell, amíg el nem múlik.
Kenegesd és, amikor tudod, legyen szabadon a melled, hogy szellőzzön. A legjobb "gyógyszer" rá az anyatej.
Mi is így jártunk, mivel nem mutatták meg bent a kórházba a szoptatást. Így a mellbimbóim úgy néztek ki, hogy csak na ... sírtam, üvöltöttem .. :/
Majd párom hozott be bimbóvédőt. Én csak így szoptatok és a babánknak sincs vele gondja, hál' istennek .. nem is akarok róla "leszokni".
Egyikünknek sem lenne jó, ha kín szenvedés lenne a szoptatás...
Egy idő után csak elfogadja bimbóvédővel, ha már nagyon éhes lesz.
Anélkül ne csináld, soha nem fog úgy begyógyulni.
"bepisilek annyira fájdalmas a szoptatás" - ilyen áron én nem szoptatnék...
Érdekes.
A babád már megtanulta hogyan kell szopizi.Cumit cumisüveget használsz e?
A helytelen szopási teknika ami a cumisüveg miatt lehet okozhatja hogy ismét fáj a melled.
Mindkettő nagyon fáj?
Estleg felválltva pihentetni?Mondjuk 1 napot kihagysz és addig a másikból szopizik.
Először is, mitől sebesedett most ki?
Cumihasználat (zavar), szájpenész, betegség, fogzás-harapdálás vagy mi?
Mert az ok fogja eldönteni, hogy mit csinálj vele.
Illetve addig is kenheted azokkal, amiket feljebb írtak, az biztosan nem árt.
De egyéb komolyabb beavatkozás vagy rögtön "segéd"kütyük használata, mint akár a védő is, nem lenne szerencsés, mert nem is biztos, hogy segíteni fog... Mjad ha már nagyon muszáj és vélhetően segítene is a gondotokon.
"Üdvözlöm" a szoptatásról lebeszélő tanácsokat. :(((
Ha a szopási technikája rosszabbodik, az bármikor előjöhet. Ezt onnan tudod ellenőrizni, hogy már üygetlenebbül szopizik, mint korábban.
A náthájától elvileg nem lesz baja a mellednek, hacsak nem fertőződik valahogy el, pl. mert már alapból sebes. De egy sima megfázásnál ez nagyon ritka.
Ha a szájpenésze elmúlt és a melled szintén nem sérült, akkor ez sem valószínű, hogy okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!