Kókuszgolyót ettem. Fájhat a kicsim hasa tőle? És ha igen, mit tegyek adjak neki tápszert? A tejemmet meg fejjem le és öntsem ki?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 01:05
1/3 anonim válasza:
A kókuszgolyótól elvben semmi baja nem lehet a kicsidnek. Problémát leginkább a hüvelyesek, káposztafélék okozhatnak.
Tápszert akkor adj neki, ha nincs elég tejed. Amúgy nem tudom, mekkora a babád, de az első három hónapban esélyes, hogy akármit eszel, hasfájós lesz. Fiúknál ez talán még gyakrabban előfordul.
A tejedet inkább csak akkor fejd le, ha olyan gyógyszert kellett bevenned, aminek nem lenne szabad a baba szervezetébe jutnia, vagyis kifejezetten ártalmas. De ezt az orvosod valószínűleg úgysem engedi, ha véletlenül be is kell szedned valamit. Nyugalom! :)
2/3 anonim válasza:
A pici babáknak nem azért fáj a hasuk, mert a mama káposztát vagy hasonló puffasztó cuccot eszik, hanem a tejfehérje emésztése nehezen megy nekik. Pláne nem a kókuszgolyótól fáj a hasa. Adj a babaádnak Espumisan cseppet, amit folyamatosan lehet adni.
3/3 anonim válasza:
Az en picimnek akkor fajt a hasa, ha en tejet ittam. A kokuszgolyo szerintem se ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!