Begyulladt foggal szoptatás alatt mi lesz lehet szedni gyull. csökkentőt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 03:08
1/5 anonim válasza:
én inkább a fogorvost ajánlanám elsőkörben
2/5 anonim válasza:
Algopyrint vennék be. A fogorvossal az a baj, hogy nem fog beadni neked injekciót, erre készülj fel! De elmennék hozzá mindenképpen.
3/5 anonim válasza:
Gyulladáscsökkentőtől nem fog elmúlni. Ha az ínyed van begyulladva (és nem szuvas a fogad), az lehet fogkőtől, amit a fogorvos leszed (nem fájdalmas, csak kellemetlen). A fogínygyulladásra a terhes/szoptatós hormonok is hajlamosítanak, de sajnos ha nem kezeled és tartós, kilazulhat és kieshet a fog. Érdemes naponta sokszor fogat mosni erre való fogkrémmel (pl. Paradontax), akkor is, ha fáj vagy vérzik és fogközmosó pici fogkefét vagy fogselymet is használni. De a fogorvost semmiképp ne hagyd ki.
4/5 anonim válasza:
szia !listerine szájvízzel öblögess naponta min 4 -szer,tantum verde torok sprayvel fújd be az érzékeny területet ,ez gyull csökkentő és nem árt a babának se neked!fogorvosom ajánlotta majd ha lement a gyulladás fogorvos!!!
5/5 anonim válasza:
Nekem begyulladt a bölcsességfogam szoptatás alatt. Kihúzták, kaptam érzéstelenítőt. Fájadalomcsillapítónak, amíg el nem jutottam dokihoz Algoflexet vettem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!