Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mennyi az óradíja a szoptatási...

Mennyi az óradíja a szoptatási tanácsadónak?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik tudják pontosan!

2013. júl. 22. 18:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"egy tanácsadás ráadásul nem 1 óra, hanem akár 3-4, akár több alkalommal... szóval max 1000 ft/órára jön ki"

Ha az óradíj 3000 Ft, akkor 3-4 óra tanácsadás 9000-12000 Ft. Több alkalom esetén meg ennek a többszöröse.

2013. júl. 23. 11:03
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Úgy gondolom,hogy aki teheti és szüksége van rá,miért ne venné igénybe?Igaz egyszerűbb tápszert adni,miért baj az,ha valaki szeretne szoptatni és minden követ megmozgat?Ha van dietetikus,miért ne lehetne szoptatási tanácsadó?
2013. júl. 23. 11:43
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, bocs hogy nem tudtam segíteni.

10-es válaszolónak írom, hogy arra hagyatkozom, amit a nemrég szült ismerőseim mondtak, a kórházban tudtak segítséget kérni az ott dolgozóktól (nyilván embere válogatja), így úgy tudtak hazajönni, hogy ezzel már nem volt problémájuk. (Nyilván nem reprezentatív a felmérés). Illetve tegnap beszéltem a védőnővel a szoptatásról, és olyan hasznos információkkal látott el, amiket még sehol nem hallottam, és most ott tartok, hogy emiatt nem aggódom, és ha elakadok, tudom, kihez forduljak.

2013. júl. 23. 13:07
 14/16 xStefix ***** válasza:

Én úgy olvasom, hogy nem óradíjban dolgoznak, hanem "kiszállásban". Akikről én tudok, ők kb. 4-6000 forintért mennek házhoz, messzebbre kérhetnek útiköltséget is. Egy beszélgetés általában 2-3 óra, de több is lehet.

Kérdező, ha nem nagyon találsz senkit a környezetedben, akiben megbízol vagy olyat, akiről úgy érzed, hogy hasznos tanácsot tudna adni, akkor bátran keress szakembert. De ha úgy sejted, hogy nem olyan bonyolult a problémád, akkor érdemes lehet először tényleg telefonon segítséget kérni, hátha az is elég lesz. Aztán még mindig marad a személyes tanácsadás.

Sok sikert!

(És igen, akik nem szopis szakembertől is megkapják a szükséges információkat és támogatást, azoknak - ma még - inkább szerencséjük van....)

2013. júl. 24. 12:54
 15/16 BubóBéla ***** válasza:

[link]

Első hozzászólónak küldöm :)

2013. júl. 28. 14:14
 16/16 BubóBéla ***** válasza:
100%

Egy tanácsadás lehet akár 3 óra is, de nem óradíjban számolnak, hanem alkalmi díj van. Sokan ha újra kimennek, már nem kérnek pénzt. Van TB alapon is, kórházakban, a Szent István, Péterffy, Bethesda és a siófoki kórházakban, ahol gyermekorvos végzettségű doktornők rendelnek a szoptatási ambulancián.

Nagyon fontos, hiánypótló szakma!

2013. júl. 28. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!