A szoptatási tanácsadónak kell fizetni? Mindenhová ki megy?
Figyelt kérdés
Lehet hülyének néztek, de fogalmam sincs, hogy ez egy ingyenes szolgáltatás, vagy kő kemény fizetős. Nem hálapénzre gondolok, hanem rendes tarifára. Kérnek érte, vagy nem. Szerencsére nincs rá szükségem, csak érdekel. Mindenhová kimennek, minden utolsó kis faluba, ha kell?2008. nov. 29. 23:15
1/2 anonim válasza:
En csak vedonorol tudok, ilyen szoptatasi tanacsadot nem hallottam meg, ki ajanlotta neked, vagy ki fogja kuldeni? Gondolom, hogy nem kerul penzbe, hiszen ilyenre nem lehet senkit sem kotelezni. Mi van akkor, ha en nem szeretnek szoptatni, hanem elore tudom, hogy tapszeres lesz a baba. Akkor nekem ilyenre nincs is szuksegem, nem kell hogy jojjon. (Kulonben 21 honapig szoptattam)
Olyasmi lehet, mint a vedono.
2/2 anonim válasza:
Én már a kórházba hívtam segítséget, marhára nem érdekelt, mennyit kell fizetni, még örültem is a végén, hogy ennyivel megúsztam, pedig hozzánk napokig járt, hogy minden rendben legyen. Egy havi tápszer többe került volna. (A kórházban még úgy nézett ki, hogy tápszeres marad a baba: na ettől minden olcsóbb) Mindenképpen szoptatni akartam a babámat. Hajdú Biharban tudom ajánlani: www.babamamaszerviz.hu. Ha máshol laksz, üsd be a keresőbe, hogy szoptatási tanácsadó és a honlapon keresd meg a nálatok dolgozót . Szerintem, ha csoportba mész el vagy on line kérdezel, akkor ingyenes lehet, ha házhoz mennek, akkor a kiszállást biztos ki kell fizetni 1-2 000 Ft/alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!