Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szabad csípőset enni?

Szabad csípőset enni?

Figyelt kérdés
Nagyon hiányzik a csípős, nagyon szeretem. Nem brutál csípőset akarnék enni, csak, hogy legyen egy kicsit csípős. Úgy tudom, hogy a gyomornak is jó a kevés. Szabad enni? Eddig ez hiányzott a legjobban.3 hónapos múlott a babám. Evett valaki csípőset?
2009. okt. 21. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
nem javasolt, enyhény csípős, kevés kaját megpróbálhatsz, de átmegy a tejbe és valószínű, hogy a kicsi nem fog neki örülni...
2009. okt. 21. 15:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom sosem volt hasfájós, semmi sem zavarta, így néha eszek csípős ételeket is. Őt ez se zavarja, igaz terhesen is ettem... Egyébként már 14 hónapos és soha sem vettem észre, hogy bármi baja lett volna, ha kicsit csípősebb ételt ettem, de ez is babafüggő.
2009. okt. 21. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Én babám is 3 hónapos,sosem volt hasfájós,de pár napja megtudtam milyen egy hasfájós éjszaka! Félóránként sirt szegény,elöször nem is tudtam mitöl,aztán leesett,hogy a csipös paprikától lehet! Neki nem esett jól,de lehet hogy a te babádnak nem lesz baja!
2009. okt. 21. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám hasfájós volt. Ahogy elmúlott neki, rögtön ettem csípőset, borsót, káposztát és semmi baja sem volt tőle. De a túl csípőssel azért tényleg vigyázz.
2009. okt. 22. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!