Volt valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Kisbabám mikor elkezd szopizni aztán néhány perc után beleszív néhányat, elengedi majd újra keresi, bekapja és ezt csinálja. Miért lehet ez?2013. júl. 14. 16:30
1/5 anonim válasza:
Nincs bedugulva az orra?Használj sterimart, és szívd ki orrszívóval.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha el van dugulva, kiszívjuk neki, nem hiszem, hogy ez lenne a probléma.
2013. júl. 14. 16:40
3/5 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg ilyenkor megbüfiztetni, az enyém is csinált ilyesmit, én is csak sokára jöttem rá, hogy büfizni kéne. Egy szopi alatt többször is büfiztettem, és ilyenkor mindig jött neki.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2013. júl. 15. 03:26
5/5 anonim válasza:
Nekem is csinált, nálunk az volt a probléma, hogy a tejleadó reflexem beindult, jött a tej, aztán "abbamaradt", és újra be kellett indítania, viszont a kettő közti időben elengedte, mert nem jött a tejci, de éhes volt, és kereste még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!