Van aki még szülés után hat héttel is picit barnázik? Szoptatok, mensim még igy nem volt, de egy nagyon picit még mindig barnázok. Ez baj?
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 10:50
1/4 anonim válasza:
Nekem is van még egy kis sárgás-barnás folyásom, én is a 6. héttel vagyok szülés után!Az ajándékba kapott felicitas-os csomagban, a kis könyvben is azt írták hogy akár 1-2 hónapig is lehet, de egyre jobban fakul. a felülvizsgálaton úgyis szólnak, ha baj van!
2/4 anonim válasza:
Szia! Én 8 hete szültem, és még mindig vérezgetek:( Bár 2 napja élénkpiros és görcsölök is, szóval lehet, hogy megjött...A 6 hetes kontrollon azt mondta a doki, hogy teljesen normális. Így nem parázok.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor picit megnyugodtam. Jó egészséget és boldog babázást kivánok nektek!
2009. okt. 19. 17:02
4/4 anonim válasza:
Dettó. Én is 6 hetes babával vagyok és bár szűnőben van, de még mindig van barna folyásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!