Kész, nem birom, elég volt. Hogyan választhatnám el a kisfiam már végre?
köszönöm ha elolvasod és adsz tanácsot...most volt az a katt, h ok elég...a kisfiam már 17hónapos lassan...egy káosz már a szoptatás...imádtam, boldog voltam h megy vele, mert a bátyjával nem sikerült csak 4hós korig.
napközben eszébe sem jut...csak alváshoz...ebéd után is ugy alszik el meg este is. az éjszaka nagy részében mellettem van, nem marad meg a kiságyban.(a nagyfiam is átvándorol 2körül..)és kb minden félálomban,ha megébred cicit kér. nem eszik csak cumizik rajta amit nagyon nem szeretek. de ha nem kapja meg üvölt.ebéd után is ez van. vele alszom(velük pontosabban) s akkor is ha megébred cici...eddig legalább este meg olyan hajnali 4-5közt megitta a tejitalát már azt sem hajlandó 3-4napja, csak a ciciért üvölt. s mivel nem akarom h a nagyobbik (3éves) és apa is egész éjjel őt halgassák, inkább engedtem neki. de nem birom már idegileg...:(((arol nem beszélve h mint a mosott xar már olyan vagyok, nem tudom mikor aludtam egyhuzamban utoljára 3orát akár... komolyan, a szoptatás egy csoda, meghitt és gyönyörű egy csecsemőnél...de ez ami most megy egy rémálom és már idegesen megyek be vele lefeküdni...már nem a táplálás a lényeg neki hisz mindenevő...mit tegyek???
gondoltam h kemény leszek, nem érdekel ha visit, 2hét s elfelejti ha nem engedem neki, csak igy lehet vége..egyszer probáltam, fél orát visitott, már hörgött-köhögött annyira kiidegelte magát de beájult hüppögve nélküle...ugy sajnáltam...:((( persze éjjel ment a szokásos, mert bűntudatom volt miatta meg nem akartam h zengjen megint egy orát a lakás...de ha csak igy lehet...nem tudom mit tegyek...

éjjelre adj neki cumit - de csak éjjelre !!!!
nappal meg csak búj mellé és simogasd mesélj neki
esetleg vegyél neki egy álomhozót - egy új plüss amit csak alváshoz kap meg
alakítsd át a esti lefekvést az esti rutint
amit lehet még h citrommal bekened a melled és azt mondod neki h a tej megromlott .... de ezt inkább csak végszükségben !
más tippem nincs amit lehetne

másik lehetőség h nem fekszel mellé be a kiságyba és leülsz mellé egy székre és fogod a kezét simized stb....
és mindig visszafekteted
ne szólj hozzá csak csendben tess vissza tenni a gyereket max annyi h csit, neki
előtte mond el neki h innentől ez lesz a rend
és a nagyfiút is szoktasd vissza az ágyába
hát kemény lesz de ha ennyire nem akarod, akkor ki kell bírni amíg leválik
és tess elnyomni magadban azt h utálod nem szereted nyüg neked -- ezt nagyon megérzik és még jobban hadakoznak

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!