Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kész, nem birom, elég volt....

Kész, nem birom, elég volt. Hogyan választhatnám el a kisfiam már végre?

Figyelt kérdés

köszönöm ha elolvasod és adsz tanácsot...most volt az a katt, h ok elég...a kisfiam már 17hónapos lassan...egy káosz már a szoptatás...imádtam, boldog voltam h megy vele, mert a bátyjával nem sikerült csak 4hós korig.

napközben eszébe sem jut...csak alváshoz...ebéd után is ugy alszik el meg este is. az éjszaka nagy részében mellettem van, nem marad meg a kiságyban.(a nagyfiam is átvándorol 2körül..)és kb minden félálomban,ha megébred cicit kér. nem eszik csak cumizik rajta amit nagyon nem szeretek. de ha nem kapja meg üvölt.ebéd után is ez van. vele alszom(velük pontosabban) s akkor is ha megébred cici...eddig legalább este meg olyan hajnali 4-5közt megitta a tejitalát már azt sem hajlandó 3-4napja, csak a ciciért üvölt. s mivel nem akarom h a nagyobbik (3éves) és apa is egész éjjel őt halgassák, inkább engedtem neki. de nem birom már idegileg...:(((arol nem beszélve h mint a mosott xar már olyan vagyok, nem tudom mikor aludtam egyhuzamban utoljára 3orát akár... komolyan, a szoptatás egy csoda, meghitt és gyönyörű egy csecsemőnél...de ez ami most megy egy rémálom és már idegesen megyek be vele lefeküdni...már nem a táplálás a lényeg neki hisz mindenevő...mit tegyek???

gondoltam h kemény leszek, nem érdekel ha visit, 2hét s elfelejti ha nem engedem neki, csak igy lehet vége..egyszer probáltam, fél orát visitott, már hörgött-köhögött annyira kiidegelte magát de beájult hüppögve nélküle...ugy sajnáltam...:((( persze éjjel ment a szokásos, mert bűntudatom volt miatta meg nem akartam h zengjen megint egy orát a lakás...de ha csak igy lehet...nem tudom mit tegyek...

2013. júl. 8. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:

éjjelre adj neki cumit - de csak éjjelre !!!!

nappal meg csak búj mellé és simogasd mesélj neki

esetleg vegyél neki egy álomhozót - egy új plüss amit csak alváshoz kap meg

alakítsd át a esti lefekvést az esti rutint

amit lehet még h citrommal bekened a melled és azt mondod neki h a tej megromlott .... de ezt inkább csak végszükségben !

más tippem nincs amit lehetne

2013. júl. 8. 22:32
 2/5 A kérdező kommentje:
sosem volt egy nagy cumis, nappal sosincs a szájában, este azért elfogadta, de egy ideje azt sem kéri, ha be akarom tenni a szájába foggal körömmel tiltakozik kapálózik és mondja h nemnem...szoval azt probáltam, nem kell neki,csak nagyritkán. az a baj ha már lefekszünk az ágyba mondja h cici és bujna ha nem adom neki, probálok bezsélni hozzá kedvesen, halkan kb semmit nem ér...probáltam már megbeszélni vele, h bibis, nem jó, fáj anyának stb...de szerintem ő még kicsi h megértse....:( ezt a citromos-mustáros verziot hallottam, lehet h kiprobálom...
2013. júl. 8. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
ja, plüsi, rongyi akármi valamiért egyik gyerköcömnek sem kell...vettem már jopár féleét hátha megszeretik,de semmi ilyen tárgyhoz nem kötödnek...a nagy hajazott sokáig, még mindig van h nyul érte s pödörgeti, de ha neki mondom h ne akkor ő már természetesen megérti :)
2013. júl. 8. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:

másik lehetőség h nem fekszel mellé be a kiságyba és leülsz mellé egy székre és fogod a kezét simized stb....

és mindig visszafekteted

ne szólj hozzá csak csendben tess vissza tenni a gyereket max annyi h csit, neki

előtte mond el neki h innentől ez lesz a rend

és a nagyfiút is szoktasd vissza az ágyába

hát kemény lesz de ha ennyire nem akarod, akkor ki kell bírni amíg leválik

és tess elnyomni magadban azt h utálod nem szereted nyüg neked -- ezt nagyon megérzik és még jobban hadakoznak

2013. júl. 8. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Keményen,következetesen.NEM és kész.
2013. júl. 9. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!