Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hetes babám olyan fura...

3 hetes babám olyan fura hangokat ad ki, mint aki náthás de nem folyik az orra. Szörcsök meg mintha röfögne meg néha mint aki nem kap levegőt. Mi lehet?

Figyelt kérdés
aludni csendben alszik hang nélkül, szopizás közben meg amikor fent van akkor vannak ilyen furi hangok, néha félek hogy valami baja van, nap közben nem is merek ledőlni mert azt figyelem nincs e valami baja.
2013. júl. 5. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Valszeg sok a tejed, és az elején dől a szájába, ilyenkor gyakran felszalad egy kicsi az orrüregbe is (illetve annak a helyére), így elképzelhető, hogy attól szörcsög.
2013. júl. 5. 12:32
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
nem hsizem hogy nagy gond lehet, de nyugodtan hivd fel a védőnőt és kérdezd meg.
2013. júl. 5. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

az enyém is krákog közben meg ilyenek,nem tud halkan szopni,legalábbis az elején nem tudott.

szörcsögött krákogott,mohón habzsolta,köhögte a tejet,:)

nincs baja ne aggódj,pár hét és megtanul rendesen szopizni.

2013. júl. 5. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk ugyanez volt. :) A tejcsi megy az orrába és azért ad ilyen hangokat. Ha leszívod neki orrszívóval majd láthatod h nem takony az hanem ilyen átlátszós néhol fehéres izé jön le. Teljesen normális. Én is meg voltam ijedve az elején h biztos náthás lett. A védőnőm mondta h ez az. :)
2013. júl. 5. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, én szívom neki minden nap.
2013. júl. 5. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
nálunk is ez volt, szörcsögött,hörgött, nem is tudnám mihez hasonlítani. nem csináltunk vele semmit, 2 hós korára teljesen elmúlt.
2013. júl. 6. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!