Miért nem fogadja el a 3 hós babám a cicimet? Eddig csak cicizett és folyik a tejem.
Séta után egyik mellemből evett,a másik már nem kellett,mosolygott. Félórára rá kínáltam neki a másikat és visítani kezdett.Kakilt,aztán fürcsi és megnyugodott,de a cicitől megint orditani kezdett.
Elringattam ,alszik....

Nálam is előfordult olykor,hogy az alapból cicifüggő kisfiam "sztrájkolt".Aztán persze bepótolta az elmaradást.
Nem lesz semmi gond,ha felkel és éhes lesz,kínáld csak!

Félálomban evett.
Sztrájkolt.
Azért kell félórámként ciciznie, mert mindkét mellemből szokott enni.

és az nem lehet, hogy jóllakott egy ciciből?
teljesen hülyeség fél óránként etetni....

szerintem is jól lakott most egy ciciből,mi sem vagyunk mindíg egyformán éhesek.
A sztrájk nem itt kezdődik hogy egyszer nem eszi meg a "normál" adagját hanem ha mondjuk már fél-egy napja elutasítja a cicid...
Szerintem sem kell félóránként etetni, tuti nem éhes és azért nem kéri.
Amúgy szerintem próbáld meg egy szoptatásnál csak egy cicit szívatni, mert ha hamar átteszed a másikra akkor a baba nem jut hozzá a hátul lévő zsírosabb, értékesebb tejhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!