Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem fogadja el a 3 hós...

Miért nem fogadja el a 3 hós babám a cicimet? Eddig csak cicizett és folyik a tejem.

Figyelt kérdés

Séta után egyik mellemből evett,a másik már nem kellett,mosolygott. Félórára rá kínáltam neki a másikat és visítani kezdett.Kakilt,aztán fürcsi és megnyugodott,de a cicitől megint orditani kezdett.

Elringattam ,alszik....

2013. jan. 9. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is előfordult olykor,hogy az alapból cicifüggő kisfiam "sztrájkolt".Aztán persze bepótolta az elmaradást.

Nem lesz semmi gond,ha felkel és éhes lesz,kínáld csak!

2013. jan. 9. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg félálomban megszoptatni, úgy általában a sztrájkolók is elfogadják. Nem taknyos, vagy nem fájhat a füle?
2013. jan. 9. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
De miért kellene fél óra múlva újra ennie?
2013. jan. 9. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Félálomban evett.

Sztrájkolt.

Azért kell félórámként ciciznie, mert mindkét mellemből szokott enni.

2013. jan. 9. 22:46
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Mi van, ha megunta éppen? Vagy nem volt kedve enni? Miért kell a gyereket folyton evésre kényszeríteni? Én sem eszek fél óránként... Nem normális dolog.
2013. jan. 9. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:

és az nem lehet, hogy jóllakott egy ciciből?

teljesen hülyeség fél óránként etetni....

2013. jan. 10. 08:10
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem is jól lakott most egy ciciből,mi sem vagyunk mindíg egyformán éhesek.

A sztrájk nem itt kezdődik hogy egyszer nem eszi meg a "normál" adagját hanem ha mondjuk már fél-egy napja elutasítja a cicid...

2013. jan. 10. 09:49
 8/8 anonim válasza:

Szerintem sem kell félóránként etetni, tuti nem éhes és azért nem kéri.

Amúgy szerintem próbáld meg egy szoptatásnál csak egy cicit szívatni, mert ha hamar átteszed a másikra akkor a baba nem jut hozzá a hátul lévő zsírosabb, értékesebb tejhez.

2013. jan. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!