Hogy fejezzem be a szoptatást?
Figyelt kérdés
Nagyon elegem van belőle. Óránként szopik, nem tudok főzni mellette, nem akar rendesen enni, mert cicizne egész nap és éjjel. Ki vagyok merülve. :(
15 hónapos.
2013. júl. 4. 16:42
1/8 anonim válasza:
Eldöntöd, s nem adsz neki, bárhogy is hisztizik. Sajnos máshogy nem lehet!
2/8 anonim válasza:
Amint az első írta! Ezenkívül, hogy be ne gyulladjon a melled, mindig fejjél le belőle annyit, de csak annyit, hogy ne fájjon, és így szépen el fog apadni.
3/8 anonim válasza:
Ne adj neki többet ha követeli mond hogy fáj neked, én a cicimet mézzel kentem be és nem kellett neki többet. 2.5 éves volt akkor.
4/8 A kérdező kommentje:
Aj, ez nagyon drasztikus. :(
2013. júl. 4. 19:59
5/8 anonim válasza:
Hiába drasztikus máshogy nem fogod tudni!
4 gyerekes
6/8 anonim válasza:
Bocsánat, hogy csak linkelek, de ebben benne van amit gondolok:).
7/8 anonim válasza:
A nővérem két évig szoptatta a kisfiát, akkor már ő is el szerette volna választani. Egyik nap bekente a mellét nagyon kevés mustárral azt hiszem. Hát nagyon meglepődött a kicsi de egy ici-pici nyalásnál nem akart többet. Legközelebb már nem nagyon akart próbálkozni, akkor is belenyalt de nagyon csalódott volt. Nem kellett neki többet!
8/8 anonim válasza:
Én sem adnám neki, max este-reggel, aztán már csak este. Arra figyelj, hogy fejjed, ne legyen gond belőle! Nekem a nőgyógyászom azt mondta, hogy fejjem ki, ne maradjon benne semmi. Hát nem fejtem annyira, mint még etetésekkor, de többet fejtem, mint hogy már ne feszüljön.
Kitartást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!