Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 20 hos lanyomat hogy szoktatha...

20 hos lanyomat hogy szoktathatnam le az ures cicirol?

Figyelt kérdés

Annyira de annyira cicifuggo, hogy a mar elapadt cicit is allandoan keri. Kistesoval probalkozunk, es nagyon el vagyok keseredve, mert 2x veteltem, kellene szednem progeszteront, de van meg egy pici tejem, es nem merem igy szedni. (szoptatas alatt nem ajanlott) Addig nem probalkozhatunk kistesoval, amig nem szokik le, mert a progeszteron az utolso remenyem. (vele is szedtem)

Mar csak a bal mellemet adom neki, a jobb teljesen elapadt, mar eljutottunk odaig, hogy este es reggel ciciztunk, erre most jon a foga, es kesz osszeomlott minden, megint allandoan keri.

2013. júl. 3. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:
mondd neki,hogy beteg lett a cici,és már nem jó! majd kend be citrommal amikor megint próbálkozik,és akkor majd meg is tapasztalja,hogy tényleg nem jó. mindig legyen kéznél a citrom,amikor cicizni akar. ezzel a módszerrel minkét gyerekemet 1 nap alatt leszoktattam!
2013. júl. 3. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:

ez, hogy azt mondod, beteg, azért hülyeség, mert később hogy érti majd meg, hogy a kistesót szoptatod?

a legjobb az igazat mondani: kistesót szeretnénk, ugye te is, de ahhoz az kell, hogy te már ne szopizzál, már nagy vagy, neked már nem kell.

2013. júl. 3. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

mire újra terhes lesz és megszületik a baba legalább 1 év eltelik,addigra már nem fog rá emlékezni,hogy ő neki mit mondtak miért nem szopizhat. de amúgy bármi mást is mondhat. annyi is elég,hogy már: nem jó!

egy 20 hósnak hiába magyarázod,hogy anya és apa tesót szeretne..-és ezért hagyja abba a szopizást. fogalma sincs a testvér kifejezésről. de ha értené is,ez még neki nem elég ok arra,hogy ne kérje többet. ezért kell drasztikusabban elválasztani. nekünk ez vált be.és sokkal könnyebben ment mint gondoltam

2013. júl. 3. 14:49
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

fordítsd meg

ha szeded akkor megváltozik a tej íze és magától el fogja tolni a cicit

am tandem szoptatás -- nem lehetetlen feladat :-)

2013. júl. 3. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:
miért kéne hagynia hogy az üres cicit szívja?? az anyuka is írja,hogy már kellemetlen neki!
2013. júl. 3. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem kellemetlen, csak ez az egy megoldas van. Mar ketszer voltam terhes szopiztatas alatt, egyszer sem zavarta a tej mas ize, ot semmi sem zavarja! Elso terhessegnel leszivtam a tejet, bevettem a gyogyszert, es ugy adtam neki cicit, az sem zavarta. De elment a baba, keson kezdtem el a gyogyszert :( Masodik terhessegnel erosek voltak a hanyingerek, nem vereztem, megprobaltam gyogyszer nelkul, elment a baba...mostmar biztosra akarok menni, gyogyszert szedni pozitiv teszttol kezdve, szopizas nelkul. Ugye attol is lehet vetelni...meg egy lehetoseget akarok adni magamnak ugy, hogy kizarok minden vetelesi lehetoseget...
2013. júl. 3. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Már lassan két évesnek el lehet magyarázni, hogy a a cici a kisbabáknak való, ő már nagylány, így sokkal izgalmasabb dolgokat csinálhat/ehet. Találjatok valami olyan tevékenységet, ami új, nagylányos, és leköti a figyelmét, ugyanígy ételeknél is hangsúlyozd ki, hogy az ügyes nagylányok úgy esznek mint a felnőttek, nem mint a pici babák. Ha pedig a foga miatt nyűgös, akkor valami mással próbáld vígasztalni, összebújtok, puszilgatod, akármi. Ha pozitív színben tünteted fel a dolgot szerintem menni fog.
2013. júl. 3. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!