Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktathatnám le a...

Hogyan szoktathatnám le a lányomat a nyávogásról?

Figyelt kérdés
3 éves. Ha valamit szeretne(legyen az innivaló, mese, hív minket, stb.) akkor nyávogva, vagy úgy kéri, mondja mintha sírna. Mi nem beszélünk nyávogva, figyelünk rá, ugrunk mindenre de mégis, szinte folyamatosan nyávog.
2010. jún. 17. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
hát ha valamit kér nyávogva, ne adj neki, és mondd meg, csak akkor adod oda, ha normálisan kéri és nem nyávog :)
2010. jún. 17. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem valamelyik pajtásától tanulta. Nyugi. El fog múlni. Tudom, hogy nagyon idegesítő, de kitartást!
2010. jún. 17. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt az én csibém is csinálja:( rászólok hogy :-nem értem,beszélj rendesen! Van hogy bevélik van hogy nem,remélem oviban elhagyja.Okt.ben lesz 3 éves!
2010. jún. 17. 13:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Következetesen MINDENT amit ilyen hangon mond tekintsd úgy, mintha nem is mondta volna. Az elején mondd el neki, hogy ezt a beszédet nem érted, és utána tégy is úgy. Le fog szokni róla nagyon hamar,mert ha akar valamit kénytelen normálisan mondani. L27
2010. jún. 17. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút osztom az elöttem szolókat!Nem szabad hagyni ,hogy ez legyen neki a természetes,ez a kommunikációs út,hogy így érje el céljait.Unokahúgomnak ,mindig azt mondtam-mi vagy te kis cica?mi nem így beszélünk ,mondjad szépen!Ha elkezdte a nyávogást úgy tettem,mintha nem hallanám,mondtam,hogy én cicanyelven nem értek!:D és így szépen rászokott ,hogy akkor kapja meg amit akar,amikor normálisan mondja!
2010. jún. 27. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!