Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elapadt a tejem? Van még remény?

Elapadt a tejem? Van még remény?

Figyelt kérdés

5 hós a babám,csak anyatejes.Tegnap reggel óta van egy öklömnyi duzzanat a bal mellemben.A hónamaljától kezdődik,a mellbimbómig ér.Nagyon fáj.Volt már ilyen,tejcsatorna elzáródásom,de egy nap alatt megszünt,mert a babám abból szopizott és masszíroztam is.

Most viszont nem múlt el,sőt hiába szopja a picim,nem jön belőle tej,én is próbáltam fejni a géppel,de csak 2 csepp jött.Elapadt volna a tejem?Mit tudnék csinálni?

Egész nap masszíroztam,pedig borzasztóan fájt.

2013. júl. 2. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:

forro zuhanyzás a mellre jol maszirozd át és abbol szoptass vagy kérd meg a párod probáljon szivni belőle

rendeződni fog nem apad el ilyen hamar

2013. júl. 2. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:

hajszárítóval melegítsd olyan közel és olyan sokáig, amennyire elviseled a meleget

tegyél rá őrölt lenmagból pakolást: keverd össze vízzel, hogy egy ragadós massza legyen azt kend rá, nekem 2szer egyik barátnőmnek egyszer segített

és szoptass!!! de ezt úgyis tudod

2013. júl. 2. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Már megvolt a meleg zuhany,és a masszír is.

A baba is csak abból szopizik,2 napja,de semmi.

Sír is, mert nem lakik jól.Nem jön belőle a tej.

Elektromos Aventem van,elég erős gép,még az se bírt 2 cseppnél többet kiszívni. :(

2013. júl. 2. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor a párod komolyan irom (elsö vagyok) sok sok szopi és sok folyadék urtica urens
2013. júl. 2. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálj kézzel is fejni!
2013. júl. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!