Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az anyuka elégtelen táplálkozá...

Az anyuka elégtelen táplálkozása esetén romlik a tej "minősége"? Kevésbé lesz tápláló a tej?

Figyelt kérdés
Mondjuk ha napi 1 max 2x eszik az édesanya,pl 1 szelet kenyeret és egy tányér levest,gyümölcsöt és nyers zöldséget nem.
2013. jún. 30. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a minősége romlik,hanem a mennyisége is.

Ha nem táplálkozol megfelelően csökkenhet a tejed,akár el is apadhat!Nagyon fontos a megfelelő bőséges táplálkozás a szoptatás alatt,és a sok folyadék!

2013. jún. 30. 16:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon fontos lenne a kiegyensúlyozottabb táplálkozás, nyerset miért nem eszik soha az anyuka?

Kenyér helyett inkább tápláló (pl nyers) ételek sokaságát lenne érdemes.

2013. jún. 30. 16:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A folyadék bevitel megvan,az evés mennyiségével és minőségével van a gond. A nagyobbaknál rendesen tudtam enni is,most azonban lóti-futi van egész nap(most is már sokadjára álltam fel innen),délben "már csak azért is" leülök megeszek egy tányér levest,este meg vagy van időm-humorom legalább egy szelet kenyeret megenni,vagy nem.

Akkor jól sejtettem- mázli,hogy lassan 5 hónapos a gyerkőc így nem gond hozzátáplálni...

2013. jún. 30. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Én személy szerint alig ettem mert egyszerűen nem volt (most sincs nagyon)étvágyam csak ittam és 4,5 hónapos a babám és még mindig szoptatok!:)
2013. júl. 1. 13:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a kásákat is, amúgy elismerésem, és remélem azért minél tovább tudod szoptatni! Nagyon finom és egyszerű elkészíteni, ráadásul a kicsi szervezetét sem terheli pl a köleskása vagy zabkása. És persze figyelj magadra és a kisire, ha nincs kedved akkor nem is kell erőltetni.
2013. júl. 5. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!