Az anyuka elégtelen táplálkozása esetén romlik a tej "minősége"? Kevésbé lesz tápláló a tej?
Nem csak a minősége romlik,hanem a mennyisége is.
Ha nem táplálkozol megfelelően csökkenhet a tejed,akár el is apadhat!Nagyon fontos a megfelelő bőséges táplálkozás a szoptatás alatt,és a sok folyadék!
Igen, nagyon fontos lenne a kiegyensúlyozottabb táplálkozás, nyerset miért nem eszik soha az anyuka?
Kenyér helyett inkább tápláló (pl nyers) ételek sokaságát lenne érdemes.
Köszönöm a válaszokat!
A folyadék bevitel megvan,az evés mennyiségével és minőségével van a gond. A nagyobbaknál rendesen tudtam enni is,most azonban lóti-futi van egész nap(most is már sokadjára álltam fel innen),délben "már csak azért is" leülök megeszek egy tányér levest,este meg vagy van időm-humorom legalább egy szelet kenyeret megenni,vagy nem.
Akkor jól sejtettem- mázli,hogy lassan 5 hónapos a gyerkőc így nem gond hozzátáplálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!