Megéri fejni, ha alkalmanként 20-30 ml-t tudok lefejni?
Figyelt kérdés
A babám már elutasította a cicimet, így tápszert kap sajnos. Viszont szeretném fejni, de alkalmanként csak ennyi jön. Van értelme fejni? Ha igen, hány óránként csináljam?2013. jún. 28. 14:28
1/5 anonim válasza:
érdemes legalább estére kapjon még valamennyi anyatejet
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, mivel 6 hetes...
2013. jún. 28. 15:49
3/5 anonim válasza:
Minden csepp anyatejjel jót teszel a babának, úgyhogy szerintem érdemes fejni, akkor is, ha nem tudsz sokat. Azt nem tudom milyen gyakran érdemes megpróbálni fejni :(
4/5 anonim válasza:
Én kb. 15 ml -t tudok lefejni a 4 napos babámnak... de próbálkozok. Az is valami. Bár ő próbálkozik a szopival is, de nem hiszem, hogy sok jönne neki :) Arra én is kiváncsi lennék milyen időközönként kéne fejni :)
5/5 Mumusan válasza:
Minden csepp tej kincset ér. Még ha kevésnek tűnik is, rengeteg immunanyagot rejt magában.
4 napos babának 15-50 ml tejet tud befogadni a gyomra. Sokszor kell cicire rakni, és vigyázni hogy nehogy előle fejd le a tejet. Fejni csak közvetlenül szoptatás után szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!