barátnőm kisfia 6 naposan 100 ml-et eszik. én ezt kicsit soknak tartom. vagy nem tudom. Nekem 10 napos a babám de max. 70 -80at eszik de attól már tényleg jól lakik.
2013. jún. 25. 14:18
1/9 anonim válasza:
Nem,ennek a babának ennyi az igénye.
2013. jún. 25. 14:20
2/9 anonim válasza:
Vagy szerinted 70 milinél le kéne vennie a ciciről?
2013. jún. 25. 14:21
3/9 anonim válasza:
minden gyerek más. A felnött emberek sem egyforma mennyiséget esznek.
2013. jún. 25. 14:25
4/9 anonim válasza:
csak egy kérdés szoptatás alatt hogyan méred azt h mennyit eszik ?
2 percenként leveszed ciciről leméred és ha soknak találod akkor nem adsz neki többet ?
szerintem a saját érdekedben felejtsd el a szopi méregetést ...
és még egyet: a gyerekeket ne hasonlítsd össze, a gyereknevelés nem verseny nem lóvágta, minden baba másképpen eszik, iszik, alszik, viselkedik nincs szabály rá h mi a jó max irányelvek vannak DE a gyerekek szerencsére ezt sem olvassák :-)
2013. jún. 25. 14:27
5/9 anonim válasza:
Hát az én babám ma 5 napos és napközben nem tudom mennyit mert nem mérem amikor jól lakik abba marad a szoptatás de este tuti nekem is megeszik vagy70-80ml jó ez egyszeri minden nap de nekem is igényli.Ennyit eszik de amúgy meg a te babádnak meg már kb 100 ml kéne ennie mert minden nap 10mlvel nő az igényük szóval ha így nézzük a te babád meg keveset eszik de neki ennyi is elé! Jó babázást!
2013. jún. 25. 14:28
6/9 anonim válasza:
A babák nem egyformák, így az étvágyuk sem az. A barátnődé jobb étvágyú, mint a Tiéd, ennyi az egész.
2013. jún. 25. 14:28
7/9 anonim válasza:
Mindkét fiam ennyit evett ennyi idősen.1-2 hónaposan meg 180-200 ml-ket,a védőnő nem akarta elhinni,pedig mértem mindkettőt 3 hónapos korukig!!
2013. jún. 25. 14:32
8/9 anonim válasza:
Minden gyerek más, nekem mindkét gyerekem csak max 120at ettek még félévesen is!
2013. jún. 25. 15:37
9/9 xStefix válasza:
A fiammal a 6. napra jöttünk haza, akkor már 70-80-akat evett a kórházban egy-egy szopinál. (Onnan tudom, hogy végig külön voltunk és sajnos időre lehetett csak szoptatni. De amióta itthon voltunk, sose mértem, csak igény szerint szoptattam. De tény, hogy nagy zabás a mai napig.:)
Szóval simán lehetséges és nem gond. Minden babának más az igénye és minden anyuka teje más és más.
De tényleg ne méregesd, ha sikerül, mert sok félreértést szülhet még...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!