Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ez nem sok egy kicsit?

Ez nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés
barátnőm kisfia 6 naposan 100 ml-et eszik. én ezt kicsit soknak tartom. vagy nem tudom. Nekem 10 napos a babám de max. 70 -80at eszik de attól már tényleg jól lakik.
2013. jún. 25. 14:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem,ennek a babának ennyi az igénye.
2013. jún. 25. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy szerinted 70 milinél le kéne vennie a ciciről?
2013. jún. 25. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
minden gyerek más. A felnött emberek sem egyforma mennyiséget esznek.
2013. jún. 25. 14:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

csak egy kérdés szoptatás alatt hogyan méred azt h mennyit eszik ?

2 percenként leveszed ciciről leméred és ha soknak találod akkor nem adsz neki többet ?

szerintem a saját érdekedben felejtsd el a szopi méregetést ...

és még egyet: a gyerekeket ne hasonlítsd össze, a gyereknevelés nem verseny nem lóvágta, minden baba másképpen eszik, iszik, alszik, viselkedik nincs szabály rá h mi a jó max irányelvek vannak DE a gyerekek szerencsére ezt sem olvassák :-)

2013. jún. 25. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát az én babám ma 5 napos és napközben nem tudom mennyit mert nem mérem amikor jól lakik abba marad a szoptatás de este tuti nekem is megeszik vagy70-80ml jó ez egyszeri minden nap de nekem is igényli.Ennyit eszik de amúgy meg a te babádnak meg már kb 100 ml kéne ennie mert minden nap 10mlvel nő az igényük szóval ha így nézzük a te babád meg keveset eszik de neki ennyi is elé! Jó babázást!
2013. jún. 25. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
A babák nem egyformák, így az étvágyuk sem az. A barátnődé jobb étvágyú, mint a Tiéd, ennyi az egész.
2013. jún. 25. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindkét fiam ennyit evett ennyi idősen.1-2 hónaposan meg 180-200 ml-ket,a védőnő nem akarta elhinni,pedig mértem mindkettőt 3 hónapos korukig!!
2013. jún. 25. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden gyerek más, nekem mindkét gyerekem csak max 120at ettek még félévesen is!
2013. jún. 25. 15:37
 9/9 xStefix ***** válasza:

A fiammal a 6. napra jöttünk haza, akkor már 70-80-akat evett a kórházban egy-egy szopinál. (Onnan tudom, hogy végig külön voltunk és sajnos időre lehetett csak szoptatni. De amióta itthon voltunk, sose mértem, csak igény szerint szoptattam. De tény, hogy nagy zabás a mai napig.:)

Szóval simán lehetséges és nem gond. Minden babának más az igénye és minden anyuka teje más és más.

De tényleg ne méregesd, ha sikerül, mert sok félreértést szülhet még...

2013. jún. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!