Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány alkalommal és mikor...

Hány alkalommal és mikor szívjak le tejet hogy nőjön a tej mennyisége szopi után azt a kicsit amit hagy, vagy a két szopi között?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:

minden szopi után.

két szopi között ne, mert akkor lehet leszívod azt, amit a baba is megenne már és neki kevés lesz.

2013. jan. 6. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

Nekem 3 óránként evett a picim, akkor a szoptatás után egy órával fejtem kisebb mennyiséget, mondjuk 50-et, és a maradék két órában bőven termelődött szükséges mennyiség.

Aztán ezt az 50-et lehet fokozni.

Vagy fejhetsz éjjel is, ha akkor nem eszik sűrűn.

2013. jan. 6. 08:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogyan tud eredményesen fejni, növelni a mennyiséget.

AMi egyikünknek bejön, a másiknak nem.

Én közvetlenül szoptatás után csak kínlódtam, nem jött le semmi, pedig maradt még a mellemben, de akkor már nem indult meg a mellszívóra a tejleadó reflex.

Erre nincs recept.

Meg hát mindenkinek más a mennyisége is.

próbálkozz , majd kitapasztalod, mi válik be.

2013. jan. 6. 08:19
 4/4 anonim válasza:

Nekem ok segitettek nagyon sokat a szoptatassal kapcsolatban mar a cikkek is, de egyszer vegszuksegben telefonon,akit talalomra felhivtam. Nagyon kedves volt es tenyleg segitett. [link] . Sokat olvasgattam oket, elhittem, amiket irnak es nagyon bejott. Tehat sose fejtem, csak a legelejen, par hetes koraig, h szet ne durranjak. Merthogy beall, a babahoz igazodik.

Ami nekem meg segitett: minden delutan egy min 1 oras pihenes nagggyon meleg szobaban. Ha nagyon zizi voltam mar, ez kb 2x 3x volt, h szinte teljesen elapadt a tejem az idegesseg meg a porges miatt, a ferjem kivett egy szabadnapot es segitett mindenben, h pihenhessek.

Sokakat ismerek, akik igy csinaljak, es szuperul mukodik. Igeny szerinti szopi.

2013. jan. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!