Babám 3 hónapos és napközben nincs annyi tejem amennyit elég lenne neki, ezért szeretném elkezdeni a hozzátáplálást. Jó ötlet?
Szia.
Én kereken 4 hónaposan kezdtem a hozzátáplálást, mert estére már sosem termelődött neki elég, fürdés után a vacsi közben szegényem unalmában mindg elaludt, nem volt mit szívnia és ő nem az az éhségében sírós, inkább a belealvós baba.. :( Aztán 10-kor kukorékolt és kérte a cicit. Nekem addig aludnom kellett, hogy legyen tej és persze kaja-kaja-kaja meg napi 3 liter víz.
Aztán nem szenvedtünk tovább és gabonapéppel kezdtük, délután 5 körül adtam ezt neki 5 hós korára ezt teljesen kiváltottuk és az esti szopik nem voltak stresszelősek így. 5 hós korától kapja a gyümit 10óraira és 6 hósan kezdtük az ebédet, zöldségekkel.
Ha minden evés után sír, akkor tényleg a tápszer az egyik lehetőség, viszont akkor készülj fel, hogy lehet 1 hónap múlva már csak tápit eszik, mert elapad a tejed. Sok ismerősöm járt így. :(
Viszont ennyi idős babánál bőven van még lehetőséged, hogy a tej mennyiségét növeld, mindenképpen ezt próbáld ki először és ha nagyon nem megy, csak akkor adj tápit.
Ja, az kimaradt, hogy este, éjjel és reggel cici van még, sőt ebben a nagy hőségben első nyikkra cicire tettem két étkezés között.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy azért mert 4 hónaposan már gabonapépet is kapott, megmaradt anyatejes babának.
3 hónaposan én nem kezdeném semmi esetre sem!
Tápszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!