Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnak is ilyen "cicimániás"...

Másnak is ilyen "cicimániás" a babája?

Figyelt kérdés
3 hetes a babám, és az volt a baj, hogy állandóan úgy csinált kaja után, mint aki még éhes. Ezért mindig visszatettem a cicire, aminek az lett a következménye, hogy túlette magát, állandoan visszabukott egy csomó tejcsit, utána meg még szopott volna. Most fél óránál többet nem ciciztethetem. Olyan rossz érzés, mert mindig úgy csinál, mintha éhes lenne, de biztos nem az mert 2-3 órákat alszik kaja után. Ti mit csináltok "cicimánia" ellen??
2009. okt. 12. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Az én fiam ma három hónapos, és ő is "cicimán". Az, hogy bukik nem attól van, hogy túl ette magát. Én addig adok neki enni, amíg el nem fordul, vagy ki nem köpi, ha kell 2 percenként. Mondjuk nő is mint a bolondgomba. Én nagyon örülök neki, hogy ilyen sokat és szépen szopizik, nem teszek ellene semmit, csak mindig megetetem, ha kér. :)

Miért nem ciciztetheted fél óránál többet? Valaki ellenőriz? Nem értem.

2009. okt. 12. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Már nem az, de 2 évig az volt. Azóta Matukát és McQeen-t favorizálja :) Már 3 éves.
2009. okt. 12. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

Szia! Örülj neki hogy a babád így szereti a cicid :) Az én kisbabám 4 hetes múlt és nagyon sokat cicizik. Van hogy 2 órán keresztül kissebb megszakításokkal amikor büfizik vagy "beszélgetünk". Olyan is van hogy 20 perc cici után el is alszik, de az is sokszor előfordul hogy már úgy tűnt jóllakott csukja le a szemét hogy aludna aztán hirtelen újra felélénkül és apa hiába dajkálja, még egy kis cici kell mielött rendesen elalszik. Szerintem nem kell ezen annyit agyalni, a te babád is még nagyon pici, hagy cicizzen amennyit és amikor akar, olyanjó érzés és megható ahogy szopiznak :) Az enyém is volt hogy egyszer kétszer kihányt mindent és én azt hittem azért mert túletettem. De aztán rájöttem hogy azért mert nem böfiztettem meg rendesen. Azóta nagyon figyelek hogy mindíg böfizzen akár többször is evés alatt, és azóta nincs ilyen gond. Amikor már nem akar többet enni akkor kiköpi és hiába rakom oda újra már nem kap utána, tehét akkor lakott jól :)

Sok boldog cicizést nektek!

2009. okt. 12. 22:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam a hordozás (lakásban is) - kendő és később a Mei Tai - vált be. Ez kielégítette az igényeit. A keresőbe beírva rengeteg infót találhatsz róluk.
2009. okt. 13. 14:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Azért nem jó ha tovább hagyom, mert így is egy hét alatt 400 gr-ot hízott tőle!! A védőnő szerint az átlag 100-150 gr. Nem baj, ha ettől egy kicsit többet hízik, de ez már sokkal több.
2009. okt. 15. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!