Lehet, hogy nem apadt el?
Figyelt kérdés
Kb. 1-1,5 hete, hogy elapadt a tejem, legalábbis én azt hittem. Fejésnél nem jött belőle szinte semmi, csak átlátszó lé, abból is minimális, ezért abba is hagytam. Azonban tegnap/tegnapelőtt olyan érzésem, van, mintha megint lenne benne... és mintha kicsi csomócskákat is éreznék.. ez majd elmúlik? Vagy lehet, hogy még nem apadt el? Amúgy nem feszül, nem fáj, csak olyan fura érzés.. és csak az egyikben.2013. jún. 14. 22:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem még nem apadt. Nekem is volt ilyen 2 héttel ezelőtt, vettem is tápszert a fiamnak. Aztán egyszercsak éreztem mintha lenne bent, rátettem a babát és kortyolgatott:) Azóta sikerült teljesen visszahoznom, rántott levest, őszilevet iszok/eszem nagyon sokat és túróridit (ez lehet nem használ csak én elég sokat eszek) Most már annyi tejem van, hogy majd szétdurran a cicim. 1 hós a babám, neked mennyi idős?
2/6 A kérdező kommentje:
3 hónapos
2013. jún. 14. 22:23
3/6 anonim válasza:
A tej mennyisége függ a lelkiállapottól is, de leginkább attól, hogy rendesen eszel-e és sokat kell inni, legalábbis én ezt tapasztaltam. Ha úgy gondolod, elapadt, tedd cicire a babát, ő biztosan megmondja, van-e vagy nincs, meg így segít is hogy több tejed legyen. Ha nincs, vagy csak nagyon kevés, sírdogálva jelez, mert éhes, szomjas marad.
4/6 anonim válasza:
Az utolsó szopi után kb. 40 napig termel a cici tejet. A fejéssel közelébe sem lehet kerülni a mell tényleges tejtermelési mennyiségére. Ha újra kezded/folytatod a szoptatást/fejést, visszaállítható a tejnek a mennyisége.
5/6 anonim válasza:
Na most miért lettem lepontozva?
6/6 A kérdező kommentje:
Én biztos nem pontoztam... Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!
2013. jún. 15. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!