Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha szopi után nem tudok...

Ha szopi után nem tudok minden alkalommal fejni az baj?

Figyelt kérdés
Anyukák! hogyan oldjátok meg hogy, miután jóllakott a baba, büfizett is és lerakhatom, utána még fejjetek? most egy hónapos a babám, kb 30 percet eszik, aztán kb ugyanennyi a böfi( mert ha nem akkor aztán van hiszti később) és azt mondta a védőnő a korházban, hogy egy-másfél órával szopi után már ne fejjek, mert az már a kövi adag! Hogy csináljam akkor? Segítsetek!:)
2009. okt. 10. 13:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A fejés nem kötelező. Ha a cicid nem feszít akkor nem feltétlen szükséges mindig lefejni. Alkalmazkodik a kereslet-kínálat a baba igényeihez. Ám a növési időszakokban, amikor a baba több tejet kíván igenis fejni kell néhány napig, még a szervezeted rendezi a tejtermelést. Hogyha szopizás előtt nagyon feszít, akkor is fejj le belőle. A tej nagy része szoptatás közben termelődik a szopizás hatására. Úgyhogy ha a baba elalszik végre böfizés után, nyugodtan szusszanj egyet te is.
2009. okt. 10. 13:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Átérzem a helyzeted, az én kisfiam ma 7 hetes. Nálunk 1-1szopi szintén kb.1 óráig tart legalább, de én utána szoktam fejni és van amikor nem rögtön. igy gyakran eltelik 1.5-2óra is. én egyszerre csak 1mellböl szoptatom és azt a mellem lefejem ... máramikor idöm van rá :-(

nem biztos, hogy jól csinalom, de a kisfiam itt vigyorog az ölemben és szépen fejlödik :-)

neki nincs kifogása ellene :-D

2009. okt. 10. 13:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

6 hétig fejtem, csak nappal és ált. hétköznap

Most 7 hónapos, még javában szopik, szerintem felesleges volt annyit fejnem.

2009. okt. 10. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!