Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nincs előtejem, ez baj?

Nincs előtejem, ez baj?

Figyelt kérdés
35 hkm vagyok és egy csepp előtehem sincs , nem is néz úgy ki, mintha akarna jönni ... ez baj ? Biztos jártatok így sokan , de tudtatok szoptatni ???? Köszi a segítséget előre is !!!! :)
2013. jún. 10. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én 36 hetes vagyok, nekem sem jött még semmi a mellemből, sőt, annyira sokat nem is nőttek, de szerintem ez nem befolyásolja a későbbieket...
2013. jún. 10. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem volt, csak a szülés utáni napon, de akkor az én fiam volt az egyetlen a négyágyas szobában aki kapott anyatejet :) Semmi összefüggés nincs az előtej és a későbbi tejtermelés között, sógornőmnek már nagyon korán volt, büszkén hangoztatta is, és már a kórházban pótolni kellett tápszerrel. Én 11 hónapig szoptattam, mindíg annyi tejem volt amennyi kellett (sőt, adtam is sógornőméknek), és csak azért hagytam abba a szoptatást mert antibiotikumot kellett szednem, de a baba 1 éves korában egyébként is terveztem hogy elválasztom. Nyugi, lesz tejed, csak ne stresszelj :) (ja és a melledet véletlenül se piszkáld mert beindíthatja a szülést)
2013. jún. 10. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok, a mell mérete sem számít, nekem szülés után érték el az A-s méretet, akkor már egy kicsit meg lehetett különböztetni a mellkasomat a lapockáimtól :)
2013. jún. 10. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 39 hetesen csöppent valami a mellemből,és hirtelen nem is tudtam mi az:D Szóval tulajdonképpen nem volt előtejem,max. ez az egy gramm,11 hónapos a lányom,de még mindig szopik.
2013. jún. 10. 21:22
 5/7 gabszem ***** válasza:
nekem se volt. nekem szűlés után is csak kevés tejem volt, de nem hinném hogy van összefüggés
2013. jún. 10. 21:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem, egyik alkalommal sem találkoztam előtejjel, max. egy kis morzsalékos valami gyűlt meg estére a mellbimbómban (befelé forduló). Tejem volt/van dögivel, egy éven át a vasgyúró kislányom mellett kb. 1 liter tejet adtam rászoruló babáknak. Szülés után még a szülőszobában megszoptattam őket, és úgy tűnt mégis van ott valami, mert láthatóan, hallhatóan nyeltek közben.
2013. jún. 11. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Megnyugodhatsz, nincs összefüggés.

Egyetlen csepp előtejem sem volt egyik terhességem alatt sem. Szülés utáni 3. napon állt le mindkét gyerekem súlycsökenése, azaz akkorra indult be a tej, és soha semmi gondom nem volt a szoptatással, immáron 3 éve szoptatok egyhuzamban (3 éves a nagy, 14 hós a kicsi), igény szerint.

2013. jún. 13. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!