Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kérek szépen segítséget....

Kérek szépen segítséget. Kinek hogyan lett a szopinak vége?

Figyelt kérdés
Kis lelki fröccsöt akarok tőletek szopis anyukák inkább.Tudom aki nem szoptat, vagy netán nem így gondolja, lehet azt mondja ,egy hisztis anyuka...de én imádtam szopiztatni..és tűzön vizen át 9 hónapig véghez vittem a lehetetlent, most is 200ml-t fejek..DE EGYIK NAPRÓL MÁSIKRA BABA ABBAHAGYTA !!! Fel nem fogom miért? 3 .napja be se kapja a cicit,ha felveszem a szopis pózt,már sír. 2 hete megjött, közben kinőtt a foga..hétfőn kedden elkezdett harapni szopi közben.Még a poharat is rágta.Szerdán úgy megharapott, sikítottam egyet ,sírtam, megint ,megint megharapott.Borzalmasan fájt.Ő is sírt,lehet megijed? Megengedtem neki ismét próbálkoztunk,de hiába.Csütörtök,péntek,szombat..no cici.Abszolút nem is kapja be.Elfordul... Még frissen él a dolog bennem,van aki azt mondja ne temessem a szopit, de nem bírok aludni..ha felveszem egyből tenném mellre , nem akarja. köszönöm előre is hátha hallok valami okosságot..nem akarnám abbahagyni, de érzem apad a tejci..

2013. jún. 9. 05:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Megértelek, de én egy icipicit örülnék már, ha a 11 hónaposom a cicifüggőségét nem éjjel élné ki.....napközben általában 3x szopizik éjjel hiába próbálom nyugtatni a cumiját 1,5 méterre vágja ki, ha bedugom a szájába. Én meg attól félek, sohasem lesz vége....
2013. jún. 10. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!