3 hónapos babámnak tápszeres pótlást kell adnom! Mi a véleményetek?
Szerintem van elég tejem,ma is le fejtem 100 ml szoptatás mellett.
Lehetséges ez mellett hogy mégis kevés lenne?
Nem nyügös, nem sír,magától kiköpi a cicit ha befejezte.
Csak egy baj van 2 hét alatt 8 dkg-ot hyzott.Elötte való 2 hétben pedig 15 dkg-ot.
Nem lehet, hogy tejallergia? Kakija nem nyálkás? Piros pöttyök nincsenek benne? Hasa nem puffadt? A kevés gyarapodás tejallergiára is utalhat, én kislányom is az.
Tarts egy ideig tejmentes diétát, és nézd meg, hogy többet gyarapszik-e!
Vagy egyszerüen nem minden héten kell ugyanannyit híznia. Ha korábban szépen gyarapodott, és most volt egy kis lelassulás, az nem feltétlenül baj. Nekem a védönö azt mondta, hogy a normális gyarapodás vhol a 100 és a 300 g között van hetente, de néha az 50 g is normális lehet..
Az meg szerintem hülyeség, hogy a tej túl híg úgy általánosságban. A tej a szoptatás elején mindenképpen hígabb, mint a szoptatás végén. A nagyobb zsírtartalmú tej ugyanis késöbb választódik ki. Biztos, hogy a baba jól kiszopja a melledet, tehát megkapja a zsírosabb tejet is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!