Szoptatás alatti menstruációkor vettél észre valamit a babán? Miért nem akarja elfogadni a cicit? Ordít közben, pedig jön a tej.
Állítólag a tej íze változik meg ilyenkor. Az én lányom fütyül rá, még ma is szopizik, pedig már kevés is van, meg nem is jön túl könnyen. (21 hónapos).
Sőt, én igazából úgy hallottam, hogy onnantól változik meg az íz, amikor először megjön szülés után. Hogy ez miért lehet? Nyilván a hormonoktól, de furcsa, hogy nem mindenkinél okoz gondot.
Szia a fiam 3hós volt mikor megjött és teljesen elutasította a cicit, annyira hogy tápszer lett belőle.
Bármit csináltam nem akart szopizni, és nem változott azután sem miután elmúlt a mensim :((
7 hetesen jött meg a menzeszem.
A gyerek evett rendesen, csak többet, mert kevesebb volt a tejem. Most van meg harmadszor, de most több a tejem, mint eddig volt és 4 óránként eszik a lányom.
Nem értem, de örülök.
Azt hallottam, a tej íze változik. A lányomat nem zavarta (pedig az apja igen megijedt, hogy mi lesz így a szoptatással), és a fagyasztott tejet is simán megissza, pedig annak szerintem rémes íze van.
Szerintem ízlésfüggő a babáknál és mamáknál, lehet, mindenkinek másképp változik a teje, a hormonok mennyiségétől függően. De ez csak tipp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!