Ugye, jól teszem, ha elválasztom?
2 éves a kislányom, és pont a napokban választom el, de már többször meginogtam. A helyzet a következő: Teljesen cicifüggő, nem csak reggel, este vagy bizonyos időpontban szopott, hanem már a nap minden percében követelte volna, még boltokban, játszótéren is. Éjjel még mindig 4-5 alkalommal kelt.
Azt találtam ki, hogy szépen elkezdtem neki mondogatni, hogy kezd fájni a cicim. Tegnap előttre eljutottam odáig, hogy megjátszottam a sírást, annyira fáj. Akkor láttam rajta, hogy megsajnált, és az arcomat is megsimogatta, miközben ráhúzta a mellemre a pólót. Azóta csak ritkán próbálkozik és sikerül is hárítanom egy "tudod fáj anyának." mondattal. Kicsi nyekergés volt reggel, de nem vészes és megtörtént életének első átaludt éjszakája is Nekem azonban bűntudatom van. Nem baj, hogy hazudok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!