AVENt vagy MAM kézi mellszívó?
Figyelt kérdés
Lányomnál AVENT mellszívót használtunk. Igazából azért vettük meg, mert 12 ezer volt akcióban a sterilizálóval, 2 cumisüveggel (kicsi-nagy) és tejtárolókkal együtt.
Szóval árban nagyon jó volt!
A cumisüvegeket nem használtuk, mert hasfájós lett a lányunk és a MAM termékei jöttek be szinte minden területen.
A mellszívót kemény 3 hétig használtam, addig szopott a lányom és utána sajnos elapadt a tejem, mert annyit nem bírtam kifejni, amennyi a kereslet-kínálat által jó lett volna.
Most a MAM mellszívóval szemezgetek, csak nem tudom, hogy vajon mellszívóban is annyira jó-e, mint a többi termékében.
Valaki használja esetleg?
Vélemény?
2013. jún. 2. 20:18
1/2 anonim válasza:
Én Medela Swinget fogok használni.
2/2 anonim válasza:
Én Avent-et használtam, csak arról tudok nyilatkozni. Jól szív, kényelmes, de nekem macera volt a sok alkatrészt folyton szétszedni-fertőtleníteni-összerakni. Rokonoktól kaptam egy no-name, összesen 2 db-ból álló (ráadásul használt) mellszívót, az is kényelmes volt, és kb 2 perc volt kimosni. Miután rászántam magam hogy kiprónáljam (kicsit idegenkedtem tőle mert más használta előttem), csak azt használtam. Csak azért írtam le a sztorit, hogy érdemes azt is nézni vásárláskor hogy mennyi időt szeretnél eltölteni az eszköz tisztításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!