Szoptatás mellett terhesség?
Sziasztok.
Lányom most 9 hónapos, még szopizik éjjel, és reggel.
A havi vérzésem még nem jelentkezett.
Mostanában ingerlékenyebb vagyok, szúrkál a hasam. Egyszer kétszer hányingerem szokott lenni, Nektek hasonló tapasztalat? Ja és tele lett pattanással az arcom és nyakam.
Ne írjátok hogy csináljak tesztet, nem tudok most venni majd csak jöv. héten. Addig várom a véleményeket :Ö
A szoptatás csak addig véd a terhességtől, ha a baba kizárólagosan szopizik, és nem telik el 2 szopi között több, mint 6 óra!
Simán lehetz terhes, főleg, ha nem védekeztek!
Eddig nem is gondoltam bele...hogy lehet ám kistesó..:)
Köszönöm szépen nektek is :)
A szoptatás akkor sem véd a terhességtől, ha még csak szopizik a pici, és gyakran kap cicit.
A menstruáció elmaradása meg jelentheti azt ugye, hogy épp most jött volna, de teherbe estél, így nem jön :)
Simán lehetsz terhes :)
6-os!
A szoptatás csak akkor véd, ha születéstől fogva nem telik el SOHA két szopi között több mint KÉT óra!
A hat óra az rengeteg. Nekem mindhárom gyerekkel pontosan két héttel azután jött meg először, amikor 6 órát aludt először a baba.(Pedig az egyiknél ez csak egyetlenegyszer fordult elő, utána másfél éves koráig soha, mégis nekem onnantól rendszeres ciklusom lett peteéréssel a szoptatás mellett)
9-es!
Rosszul fogalmaztam: jelentősen véd a szoptatás, ha a fent leírtak teljesülnek! És 6 óra, nem 2 óra! Nekem az első gyerekem kb. 1 hónapos volt, mikor éjszaka megszakítás nélkül 10 órákat aludt, mégis csak 8 hónappal szülés után menstruáltam először!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!