Terhesség fogamzás gátló mellett?
Figyelt kérdés
A lányom fogamzásgátló szedése mellett terhes lett. Nem szedett antibiotikumot és nem is felejtette el bevenni időben a gyógyszert így nem is értjük a dolgot. A kérdésem hogy szerintetek lehet egészséges így a baba? A másik kérdés hogy januárban létszámleépítés miatt elvesztette a munkáját, sajnos nem talált helyette mást. Most az önkorányzattól kap valami járadékot. Ősszesen másfél év munkaviszonya van, jár neki egyáltalán gyes, vagy gyed, vagy bármi?2013. máj. 7. 05:08
1/11 Tica0121 válasza:
Szia! Nekem ismerősöm így lett terhes, egészséges babája született. Hogy jár-e neki valami, azt szerintem a MÁK meg tudja mondani.
2/11 anonim válasza:
Másfél év munkaviszony mellett jár neki a Tgyás,Gyed, Gyes
Nekem egy év munkaviszonyom volt,és kapok mindent,viszont a gyed úgy működik,hogy minimum egy évig kapja,de maximum a gyermek második életévéig. Annyi időt tölthet gyeden amennyi biztosított ideje van.
Nekem is van ismerősöm aki tabletta mellett lett várandós,és egészséges babának adott életet!
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma megy az orvoshoz remélem minden rendben lesz csak aggódom.
2013. máj. 7. 07:03
4/11 anonim válasza:
ne aggódj, minden rendben lesz. Majd írj,hogy mit mondott a doki! :)
5/11 anonim válasza:
Szia első babám tabletta mellett fogant most 2 éves lesz jövő hónapba, a második baba szintén fogamzás gátló mellett lett :) 3 hónapos kismama.
6/11 anonim válasza:
Ismerősöm első babája szintén tabi mellett fogant, lassan 7 éves, és teljesen egészséges.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, remélem minden rendben lesz. Most beszélt a dokival, sajnos csak holnap tud menni hozzá. Nagyon váratlan ez az egész, nem igazán voltunk felkészűlve ilyen szitura. De reméljük a legjobbakat:-)
2013. máj. 7. 11:30
9/11 A kérdező kommentje:
Hétfő reggel megy vissza, akkor tudjuk meg hogy terhes vagy esetleg valami más a gond. Mondjuk szerintem az, egyre sűrűbben van hányingere, meg hány is. Nagyon sok szagtól felkavarodik a gyomra. Holnap írok hogy mi a helyzet.
2013. máj. 12. 19:50
10/11 A kérdező kommentje:
Nem terhes, de nem tudják pontosan miért nem menstruál.
Most kap vérzés elősegítő gyógyszert, és le kellett állnia a fogamzásgátlóval.
2013. máj. 14. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!