Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 1. KV? ,2. Alkohol? ,3....

1. KV? ,2. Alkohol? ,3. Hajhullás?

Figyelt kérdés
Szoptatás közben kávéztok? Mert ma nagyon fáradt vagyok eddig nem kv-tam mert azt mondták hogy majd akkor a bébim is beindul és nem alszik majd, mennyire igaz ez? Na meg a másik elmennék már egy kicsit kiengedni a gőzt, sehogy nem tudok inni alkoholt? Nagyon hullik a szoptatástól a hajam ti mivel kezeltétek? 4H a fiam és 4x,5x didizik.
2009. okt. 6. 10:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na most ezért kövezni fognak!!

Szerintem fejjél le néhány adag tejet, egy pár hét múlva a barátnőkkel szervezz egy bulizóst estét. Hagyd apára nagyira és engedd ki a gőzt. Ihatsz csak keveset, ne részegre. Én megcsináltam nem lett semmi bajunk.

2009. okt. 6. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A hajhullással nem tudsz mit kezdeni. Nekem 7 hónapos a kislányom, de még mindig takarítom a fürdőt hajmosás után! :(

Jó bulizást! :)

2009. okt. 6. 10:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Én mindig is megittam a reggeli kávémat, terhesség alatt is, a mai napig. Még szoptatom 8 hónapos babámat. Igaz, hogy napközben nem sokat alszik, de az éjszakákat átalussza. Nem hinném, hogy összefüggés lenne közte.

2. Időnként igenis megiszunk apával esténként 1-1 deci vörösbort. Többet nem is kívánok, mert annyira ritkán iszom, annyira elszoktam tőle, hogy már attól szédölgök.

3. 3 hónappal szülés után kezdett hullani, és még most is iszonyatosan, csomószámba. Semmit nem használok rá. Majd regenerálódik. Emellett a kislányom imádja tépni a hajamat, tehát még ez is rátesz egy lapáttal. De a homlokomnál körben már elkezdődött nőni a babahaj...

2009. okt. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!