1. KV? ,2. Alkohol? ,3. Hajhullás?
Na most ezért kövezni fognak!!
Szerintem fejjél le néhány adag tejet, egy pár hét múlva a barátnőkkel szervezz egy bulizóst estét. Hagyd apára nagyira és engedd ki a gőzt. Ihatsz csak keveset, ne részegre. Én megcsináltam nem lett semmi bajunk.
A hajhullással nem tudsz mit kezdeni. Nekem 7 hónapos a kislányom, de még mindig takarítom a fürdőt hajmosás után! :(
Jó bulizást! :)
1. Én mindig is megittam a reggeli kávémat, terhesség alatt is, a mai napig. Még szoptatom 8 hónapos babámat. Igaz, hogy napközben nem sokat alszik, de az éjszakákat átalussza. Nem hinném, hogy összefüggés lenne közte.
2. Időnként igenis megiszunk apával esténként 1-1 deci vörösbort. Többet nem is kívánok, mert annyira ritkán iszom, annyira elszoktam tőle, hogy már attól szédölgök.
3. 3 hónappal szülés után kezdett hullani, és még most is iszonyatosan, csomószámba. Semmit nem használok rá. Majd regenerálódik. Emellett a kislányom imádja tépni a hajamat, tehát még ez is rátesz egy lapáttal. De a homlokomnál körben már elkezdődött nőni a babahaj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!