Mennyi idős volt a gyermeked, mikor már nem szoptattad?
De most komolyan, kinek mi köze hozzá, hogy mit reggelizel, milyen könyvet olvasol, milyen márkájú ruhát hordasz és hogy meddig szoptatod a gyerekedet?!?!?!
A WHO legalàbb 2 èves szoptatást javasol, ezt ugye tudjuk. Amúgy szerintem ezt nem években kellene mérni, hanem arról kellene szólnia a történetnek, hogy anya miért nem kapja meg azt a támogatást és helyeslő fejbólintást a környezetétől – a családjától, a lakóközösségtől, az egészségügyi ellátó rendszertől, médiától – ami abban segítené, hogy nyugodt szívvel szoptasson addig, ameddig csak neki és gyermekének jól esik.
11 hós és még szoptatom reggel-este, néha délben is, és kérdőn néz rám mindenki a környezetemben... Vagy hitetlenkednek, vagy ki tudja. :(
Az ismerőseim java tápszeres, mind érthető okokból.
Értem én az ellentábor véleményét, aki penge módon lepontozza a 2 éves gyereket szoptató anyákat, de nem fogadom el. Mindenki csinálja úgy, ahogyan szerinte a legjobb a babájának. De 11 HÓS babát válasszak le, mert miért?!?!
Persze nem könnyű szoptatni, de hát a melleink nem csak a férfiaknak teremtek, hiába hiszik ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!