Mennyi ideig szoptattad a babádat? Miért hagytad abba éppen akkor?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 18. 12:47
1/11 anonim válasza:
3 hónapig,utána nem is nagyon volt,de nem is akartam,hogy legyen, nem szerettem szoptatni.
2/11 anonim válasza:
7 hónaposan magát választotta le a fiam. Én meg örültem neki! :)
3/11 anonim válasza:
Én gyűlöltem szoptatni, de végigszenvedtem vele 3 hónapot. Azóta tudom csak élvezni az anyaságot, amióta abbahagytam.
4/11 anonim válasza:
11 hónapig az elsőt, majd 3 és fél évig a másodikat és a harmadikat is.
Azért hagytam abba pont ekkor, mert a gyermekeim így igényelték.
5/11 anonim válasza:
11 hónapig, és antibiotikum kúra miatt kellett abbahagynom (kiszakadt a dobhártyám) de gondolom már nem sokára elválasztotta volna magát a fiam, mert egy percig nem "hiányolta" a cicizést.
6/11 anonim válasza:
18 hónapig, és azért hagytuk abba, mert úgy láttam, hogy már nem igényli igazán. Igazam volt, egy este nem kínáltam meg, ő pedig nem kérte, elaludt szopi nélkül, hozzám bújva.
7/11 anonim válasza:
2,5 éves, reggel- este még szopik, bölcsis, majd abbahagyja amikor szeretné vagy ha én "megelégelem", de egyelőre engem nem zavar.
8/11 anonim válasza:
17 hónaposan fokozatosan választottam el, mert a tesó nálunk csak akkor jöhet. Én imádtam a szoptatást, minden percét élveztem, a babámnak is boldog babakora volt, vissza is sírom:)
9/11 Sucuj válasza:
1 éves múlt és még szoptatom és ha nem igányli túl sokáig,akkor addig, amíg ő szeretné :)
10/11 anonim válasza:
22 hónapos koráig, mert 2 évesen bölcsit kezdett. Át kellett térni más elalvási szokásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!