Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor hagytátok el a melltartó...

Mikor hagytátok el a melltartóbetétet? Én 3 hónapja szoptatok, de még mindig kell mert tiszta tej leszek főleg éjszaka. Nappal már jó mert akkor nem sok szivárog.

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 22:16
 1/10 anonim ***** válasza:

Hú, már alig tudok visszaemlékezni, de sokáig kellett.

Rengeteget elhasználtam, és utólag rájöttem, hogy jobban megérte volna moshatót venni. Éjszaka biztos legalább 6 hós koráig.

2009. okt. 5. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Én 6 hónapig használtam,aztán utána sajnos egyre kevesebb lett a tejem,és már nem szivárgott.
2009. okt. 5. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem 16 hónapos a fiam és még mindig kell,mert ha elkezdi az egyik mellemet szívni,akkor a másikból mindig folyik a tej.Én vettem moshatót(avent),de nekem elállt a mellemtől és mindig kifolyt alatta a tej,így nem tudtam használni,pedig olcsóbb lett volna.
2009. okt. 5. 22:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 10 hónapig biztos használtam.Jól élt belőlem a Dm, Rossmann. Eleinte még amellett is sokszor kiáztam, rengeteg tejem folyt el feleslegbe. Aztán as végén már csak akkor használtam mikor az egyiket szívta és a másik folyatott. Tudom kb. fél éves koráig reggelente (8 hetes kora óta végigaludta az éjjelt) egy textilpelenkát kellett betennem a másik mellemhez, ami kb egy liter (költői túlzás, de tényleg rengeteg)tejet felfogott míg a másikból szopizott a kislányom.

Szóval sokáig használtam.

2009. okt. 5. 23:08
 5/10 anonim ***** válasza:

23.08-as vagyok

Volt olyan is mikor már nem használtam mert nappal nem folyattam, hogy épp ebédeltünk, kislányom közben felébredt és elkezdett sírni, nekem pedig azzal a lendülettel megindult a tejem, és eláztatta a pólóm. Pedig akkor már 8 hónapos volt a lányom.

2009. okt. 5. 23:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Kb. 4 hónapig.

Most 7 hónapos, néha szivárog, ha a másikból eszik, akkor odateszek egy pelenkát.

2009. okt. 6. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:

A kislányom 6 hónapos. Én csak akkor használok, ha elmegyünk otthonról. Volt már olyan, hogy azt hittem nem kell már, de többet aludt a lány a babkocsiban, mint szokott és a kajaidejében megindult egy kicsit a tejem.

Itthon is csak az elején használtam. Éjszakára meg teljesen felesleges volt, mert amikor még szivárgott éjjel nem ért semmit. Be kellett magam bugyolálni kis törölközőkkel.

2009. okt. 6. 08:42
 8/10 anonim ***** válasza:
10 hónapos a babám, még mindig kell a betét.
2009. okt. 6. 10:08
 9/10 anonim ***** válasza:
8 hónapos a lányom, még mindig használom. Valószínűleg annyira nem szivárog már, nem tocsog, max reggel néha, de kiszámíthatatlan a dolog, és nem is mernék nélküle sehova elmenni. Hátha útközben indulna be:-))
2009. okt. 6. 12:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Na akkor bekészülhetek én is mert még csak 3 hónap telt el, és már annyit elhasználtam. De éjszakára meg bebugyolálom a mellem pelenkával.

Köszönöm a válaszokat...

2009. okt. 7. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!