Mikor hagytátok el a melltartóbetétet? Én 3 hónapja szoptatok, de még mindig kell mert tiszta tej leszek főleg éjszaka. Nappal már jó mert akkor nem sok szivárog.
Hú, már alig tudok visszaemlékezni, de sokáig kellett.
Rengeteget elhasználtam, és utólag rájöttem, hogy jobban megérte volna moshatót venni. Éjszaka biztos legalább 6 hós koráig.
Én 10 hónapig biztos használtam.Jól élt belőlem a Dm, Rossmann. Eleinte még amellett is sokszor kiáztam, rengeteg tejem folyt el feleslegbe. Aztán as végén már csak akkor használtam mikor az egyiket szívta és a másik folyatott. Tudom kb. fél éves koráig reggelente (8 hetes kora óta végigaludta az éjjelt) egy textilpelenkát kellett betennem a másik mellemhez, ami kb egy liter (költői túlzás, de tényleg rengeteg)tejet felfogott míg a másikból szopizott a kislányom.
Szóval sokáig használtam.
23.08-as vagyok
Volt olyan is mikor már nem használtam mert nappal nem folyattam, hogy épp ebédeltünk, kislányom közben felébredt és elkezdett sírni, nekem pedig azzal a lendülettel megindult a tejem, és eláztatta a pólóm. Pedig akkor már 8 hónapos volt a lányom.
Kb. 4 hónapig.
Most 7 hónapos, néha szivárog, ha a másikból eszik, akkor odateszek egy pelenkát.
A kislányom 6 hónapos. Én csak akkor használok, ha elmegyünk otthonról. Volt már olyan, hogy azt hittem nem kell már, de többet aludt a lány a babkocsiban, mint szokott és a kajaidejében megindult egy kicsit a tejem.
Itthon is csak az elején használtam. Éjszakára meg teljesen felesleges volt, mert amikor még szivárgott éjjel nem ért semmit. Be kellett magam bugyolálni kis törölközőkkel.
Na akkor bekészülhetek én is mert még csak 3 hónap telt el, és már annyit elhasználtam. De éjszakára meg bebugyolálom a mellem pelenkával.
Köszönöm a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!