2,5 hónapos babánál mennyire kell még figyelni, hogy mit eszek a hasfájása végett?
Figyelt kérdés
Párszor fájt neki a hasa,de mostanában elkerül bennünket szerencsére.Tegnap ettem egy banánt,de nem volt semmi baja tőle. Ma meg olyan a menüm,hogy zöldbab és kukorica is van benne.Ez ilyen húsos apró.Mit gondoltok?Piszkáljam ki vagy már megehetem nyugodtan?2013. máj. 27. 15:49
1/4 anonim 

válasza:

Már mindent megehetsz. Legfeljebb, ha nagyon fűszeres az étel, azt érezheti meg.
2/4 anonim 

válasza:

Hasfájása VÉGETT? OMG. Azt akarod, h fájjon a hasa? Végett=céljából. Most akkor nem inkább MIATT?
Legalább a kérdést ki lehetne írni normálisan, akkor sokkal több válasz érkezne. Én ilyen buta kérdésekre nem szoktam amúgy érdemi választ adni. Majd ha kiírja rendesen.
3/4 anonim 

válasza:

Ugy birom az olyanokat akik gramatikai kérdést csinálnak egy sima kérdésböl,mit kell most kötekedni?na mindegy kérdésedre válaszolva az én babám 3hónapos,én még nem merek ilyeneket enni amik engem is puffasztanak,majd pár hónap mulva ha jobban mocorog.van olyan baba akit még pár hetesen sem zavarnak ezek az ételek.próbál elöször egy keveset,ha semmi reakció nem lesz rá akkor legközelebb lehet többet is.
4/4 anonim 

válasza:

Ugyanennyi idős babám van. Eléggé hasfájós volt az elején. Én 1-2 hete kezdtem el enni, inni az ilyen "durvább" dolgokat. Figyelem a babát, hogy okoz-e neki problémát valami. Eddig szerencsére nem, úgyhogy azt mondom neked is, a puding próbája az evés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!