A lefejt tejcsit miben teszitek el a fagyasztóba?
Figyelt kérdés
Van hogy csak 40-50 ml -t tudok lefejni, miben a legpraktikusabb elrakni?2009. okt. 4. 23:23
1/5 anonim válasza:
Szia! Nem érdemes drága, márkás kifejezetten anyatej tárolására alkalmas pohárkát venni, mert nem használod ki, mivel nincs annyi, amennyi egy pohár. Ráadásul pikk pakk tele lesz a fagyasztód. Én Auchanban vettem pár száz forintért rengeteg kis dobozt, 60 és 100 milisek. Ha jól emlékszem ötössével vannak összecsomagolva. Kék a fedelük, tuti megtalálod. :) Fertőtlenítő folyadékba ki lehet streilizálni. És tényleg kis helyet foglalnak így a fagyiban.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, meg is nézem majd az Ausonban.
2009. okt. 4. 23:41
3/5 anonim válasza:
gyermek vizeletgyűjtő zacskó. elég hülyén hangzik, de sterilizált és nem drága. Gyógyszertárban lehet kapni. 100 ml fér bele.
4/5 anonim válasza:
én is a vizeletgyűjtő zacsit ajánlom.
5/5 anonim válasza:
Feles műanyag poharak.
50-60 ml belefér.
Tetejére befőttes gumival folpack, meg egy matrica a dátummal és mennyiséggel.
A legolcsóbb.
Annyi, hogy én nagy, fedeles dobozba teszem bele, hogy a szagokat ne vegyék át. Szépen egymás tetejére.
A védőnőm tanácsolta, jó forró vízzel át kell öblíteni, mivel főzni nem tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!