Hatalmas étvágy szoptatás alatt, más is tapasztal ilyet?
Hát igen, vagyunk még így páran :) Nekem ami bevált, hogy kis mennyiségeket eszek, sokáig tartom a számban, na meg a rágózás :) merthogy nem mindig éhes voltam, hanem inkább rághatnékom volt :)
És ahogy előttem írták, sok leves, saláta, zöldség,gyümölcs, fehér hús, kevés szénhidrát. Ezzel a babának is jót teszel.
Szia!
Nekem 2 gyerkocom van!
Nálam is így volt, hogy állandóan éhes voltam, még éjszaka is ettem sokszor, meg ittam is sokat! Nálam ez kb 1-1,5 hónapig volt aztán beállt! Nem hiztam a sok evestol, de nálam mind a kétszer ment is le sulyfelesleg a szoptatás alatt! Az elsőnél 1 hónap után 3 kg volt rajtam, a másodiknal 2 kg! Szóval egyél okosan, olyat ami kell neked és a babának is!( na persze egy kis nasi néha belefer)
Jo babazast!
Sajnos tudom miről beszélsz. .. 76 kg val mentem szülni, most vagyok 82 és 11 hónapja szoptatok. Nálam nem vált be a szoptatok és fogyok. :((
Probléma az hogy gondolom már kitágitottam a gyomrom, igy sose lakok jol. Már csak az önuralmamat kéne kicsit feltornázni hogy lefogyjak.
A szoptatás kb +500 kalóriát igényel ,amit baromi könnyű megenni,sőt túl is lépni ,főleg ha édességeket kívánsz.
Amit én tanácsolok : sok folyadék (lehetőleg szénsavmentes víz) ,fehérhúsok,tojás,sok zöldség ,soványabb sajtok. Teljes kiőrlésű pékárúk. Rendszeres étkezés,napi 6-7 kicsi adag is lehet ,tehát ne este 6 kor jusson eszedbe ,hogy elájulsz az éhségtől mert még semmit nem ettél,mert iylenkor jön az,hogy az ember kieszi a fél hűtőt,utána meg elnassol 2 tábla csokit ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!