Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amíg szoptatok nem jön meg a...

Amíg szoptatok nem jön meg a menzeszem, ugye?

Figyelt kérdés
Az újbóli teherbeesés miatt kérdezem.Várnék vele még egy kicsit.2 hónapos a fiam.

2013. máj. 25. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, simán megjöhet szoptatás alatt is. Úgyhogy ez nem jó védekezési alap.
2013. máj. 25. 07:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nos, en 34 hónapig szoptattam, a menstruaciod pedig megjött a szules utan 4 hónappal. Védekezni normálisan kell, tehat gyógyszer, óvszer, akármi.
2013. máj. 25. 07:06
 3/7 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm
2013. máj. 25. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt megjöhet, másrészt előfordulhat, hogy pont az első előtt esel teherbe, így nem jön, és észre sem veszed hónapokig (mert hát nem várod, hogy jöjjön, és van aki teljesen tünetmentes)

Szóval védekezni KELL!!!

2013. máj. 25. 07:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden ismerősömnek megjött szoptatás alatt, egyikük terhes is lett pedig nem tervezték. Nekem nem jött meg, pedig szeretnénk már kistesót :) Védekezzetek.
2013. máj. 25. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia!A most 14 hós lányomat még mindig szoptatom,6 hós volt,amikor először megjött szülés után,azóta redszeres,30 napos ciklusaim vannak.Szoptatás alatt simán teherbe lehet esni,még akkor is,ha előszörre nem jött meg,mert peteérésed már a mneszesz előtt 14 nappal lehet!Védekezzetek,ha nem szeretnétek egyelőre kistetsót :-)
2013. máj. 25. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok nőnek szülés utám 4-6 héttel már megjön, akár szoptatás mellett is.
2013. máj. 25. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!