Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kis mamik akik fejnek tölük...

Kis mamik akik fejnek tölük kérdeznék pár dolgot?

Figyelt kérdés
naponta hányszor fejtek ? és kb egy mellből mennyit fejsz le?
2013. máj. 22. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 3 hónapos koráig fejtem, mert nem tudott szopizni. Utána sajna ezt is abba kellett hagyni, gyógyszerszedés miatt. 3 óránként fejtem, 6-9-12-15 18-21, plusz éjszaka egyszer amikor felébredt. Mivel lefejt tejet evett, apa is meg tudta melegíteni és etetni, én addig fejtem éjjel. Változó mennyiség volt, általában az éjszakai és reggeli mennyiség volt több az akár 200 ml is egy fejésnél. Általában egy nap 700ml-1000ml közötti tej volt.

Kitartást, ha te is így jártál, nem egyszerű, sokkal egyszerűbb a szoptatás, de a babának mindennél többet ér!

2013. máj. 22. 14:53
 2/4 A kérdező kommentje:

szoptatom ála az egeknek mikor végeztem kb 50 ml tudok lefejni ez megy is be a mélyhüttöbe többet nem tudok és nem akarok lefejni mert igény szerinti szopi van

de te irto űgyes vagy ha ennyit tudsz termelni a kicsinek

csak gratulálni tudok

2013. máj. 22. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért fejsz, ha tudsz szoptatni? Ha igény szerint szoptatsz, akkor minek? Mondjuk tartalékolni jó, de akkor ne várjál őrületes mennyiséget! Az a lényeg, hogy a babát jól eszik!
2013. máj. 22. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A babád, nem a babát! :)
2013. máj. 22. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!