Mi lehet az oka, hogy a 2,5 hós babám be sem akarta venni a szájába a cicit?
Mindig jól szopott, általában nem várom meg, hogy sírjon, hanem időnként megkínálom, illetve figyelem, mikor éhes, és mindig legalább bekapta, ha nagyon teli volt, akkor max. nem evett sokat. De amúgy jó evő.
Nemrég írtam ki kérdést arról, hogy nyáladzik, és fájdalmas arcocskát vág, mikor benyomja a kezét a szájába, lehet-e fogzás. Van, akinek a babája már ezt elkezdte korán, van akiének hasonló tünetei voltak ennyi idősen, de csak 8 hónaposan jött ki a fogacska.
Tegnap végre jobb kedve volt, ma újra nyáladzás, de mai nagyon megijesztett, hogy be sem volt hajlandó venni a cicit a szájába, csak sírt. Semmi mást nem kap, csak anyatejet, így szörnyű lenne, ha nem enne.
Megpróbáltam lemosni (hátha rossz íze van bármitől), megpróbáltam a másik cicit, az sem működött, csak kiabált. Végül elkapta a kezem, húzta megint a szájába. Elkezdtem dörzsölni az ínyét, és az tetszett neki. Nem sokkal később már hajlandó volt szopni. Persze ez alatt (vagy húsz, harmiong perc eltelt) már nagyon kétségbeestem, bár küzdöttem ellene, de ijesztő érzés volt.
Lehet ez az esetleges fogzás miatt? Volt ilyen más babájával is? Mit csináltatok?
szeretném, ha megnyugtatnátok....
Szia, köszi, nem jött meg, úgy hogy sajnos az nem lehet az ok. Most is nagyon panaszkodik (pedig olyan boldog kis baba szokott lenni), és nem szopott, pedig ha leteszem aludni, mindig szokott, legalább egy kicsit.. :(
És mikor panaszkodott, attól hallgatott el, hogy maszíroztam egy ujjammal az ínyét... - aztán meg szopni próbált az ujjamból!
Volt másnak is ilyen?
Koszi a segitseget, most mar ujra rendesen eszik... nagyon megijesztett, de remelem, nem csinalja ujra...
KOSZI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!