Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek melyik tejszaporító...

Nektek melyik tejszaporító módszer vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
Igy meddig tudtál szoptatni?

2013. máj. 9. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
a fejés..
2013. máj. 9. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első két gyerekemet 4 hónapig ugy hogy fejtem ittam a szoptatos teát.

Kislányomat 11 hónapja szoptatom és kitudja meddig fogok még mert minden adott hozzá. .a modszer ami nekem be vált; akkor kap cicit amikor akar, fejni nem fejek, nem fejtem sose. (2szer kicsit leeresztettem mert sok volt a tej, de ugye ez csak az elején van).

2013. máj. 9. 21:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Gyakrabb vagy akár egész napos szoptatás, kifejezetten pedig éjjel. Amikor visszaindultunk a legmélyebb pontról, kb. egy hétbe telt, mire elértük az igényelt mennyiséget (közben folyamatosan csökkentettem a tápszert). Azóta, ha valamiért csökkenés van, ugyanez a módszer már 2-3 nap alatt érezhető javulást hoz.

Enélkül a legtöbb egyéb módszer, szer sokkal kevésbé hatékony. Én Laktoherbet ittam, de semmi hasznát nem láttam. A bevitt folyadékmennyiség viszont nagyon fontos,

2013. máj. 9. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Naponta 2 liter tejet megittam. Nem szoptattam csak 2-3 óránként, éjjel egyszer sem. Az állandó szoptatás csak ért a baba pocijának, de tejed nem lesz több tőle.

9 hónapig szoptattam, akkor elválasztotta magát, Igaz, nem is akartam tovább szoptatni.

2013. máj. 9. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Rengeteg folyadék (nálam ez napi 2L ásványvíz és fél L szoptatós tea),rendes étkezés és pihenés, kiegyensúlyozottság,nyugalom. És persze igény szerinti szopi,főleg az elején.
2013. máj. 9. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:

szoptatós anyák napi folyadékszükséglete napi 2,7 liter. A legfontosabb, hogy ez minden körülmények között legyen meg.

Nekem a Laktoherb tea, +Ricinus Communis ch5 jött be. 7 hónapig szoptattam-nem is akartam tovább, az 5. hónaptól kellett rásegítés.

2013. máj. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!