1 hetes babámat, cumisüvegből akarom teáztatni, nem lesz gond a szoptatással? Attól rákap majd ugyanúgy a cicire?
Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 09:17
11/14 xStefix válasza:
Hasfájásra nem tudok tippet, viszont ha mindenképp muszáj "külső" folyadékot adni a babának, akkor inkább kiskanállal vagy pohárkából add neki (20-30 ml nem nagy mennyiség), az nem zavarhatja meg a szopási technikáját. 1 hetesen ő még csak tanulófázisban van - általában 1 hónapos kor alatt nem javasolt a cumisüveg használata.
12/14 anonim válasza:
Az Infakol a büfire jó, próbálj ki mást.
Én is a poharat javaslom, mert lehet cumizavara. Legalább is az én lányomnak volt, nem is szopott sokáig csak másfél hónapig nagy szenvedések árán, utána fejem. Na azt semkinek nem kívánom.
13/14 anonim válasza:
Szia!9.48-as vagyok,2 hetes a babam,hömerövel ingerelem a popsijat,attol tud kakilni.En Ausztriaban elek ,Hipp Wohlfühl teat adok neki.De meg semmi erdmenyet nem latom,magam is iszom tejserkentö teat a Hipp-töl,ebben a teaban szinte ugyanazok az alapanyagok talalhato mint a picur teajaban.
14/14 anonim válasza:
Kiskanállal teáztasd! Próbálj meg enni te valami szilvát,vagy valamit,hátha könnyeben tud majd tőle kakilni.Nekünk az is segitett hogy reggel ittam narancslevet,baracklevet,a hasa sem fájt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!