Ilyen helyzetben mit tennétek?
Figyelt kérdés
Nem akarok tovább szoptatni,8 hónapos a babám. Tudom,hogy neki az lenne a legjobb,ha szopizna,de én már belefáradtam,elég volt. Természetesen fejném a tejem és megkapná,már amennyi van,de szeretnék áttérni a tápszerre. Csak egy a bökkenő,hogy a párom egyáltalán nem akar hallni erről. Ő csak azt szajkózza,hogy a fiának az a legjobb,ha szopizik. Ezt én is tudom,de már nem bírom. Nagyon sokszor harap és már sebes a mellbimbóm,komolyan egy nyűg az egész. Hiába mondom neki,hogy vegyen tápszert és amennyit tudok fejek,hajthatatlan. Már sírni tudnék a helyzettől. Ekkora baj,hogy nem akarok tovább szoptatni? Nem az én döntésem lenne? Hogy magyarázzam el neki,hogy nekem már nem jó,ha így nem képes megérteni?2013. máj. 7. 09:44
11/13 anonim válasza:
Stefi válasza nagyon korrekt. Érdemes elgondolkodni rajta.
12/13 anonim válasza:
Ha önmagában a szoptatás nem jelentene neked problémát, tehát "csak" a fájdalom miatt szeretnéd abbahagyni, akkor én még annyit tennék a szoptatás befejezése előtt, hogy hívnék egy IBCLC szoptatási tanácsadót. Ő megnézné élőben, hogy vajon miért haraphat a kicsid, és könnyen lehet, hogy meg tudnátok oldani együtt a harapás problémát. De ha nem, akkor még mindig ott van a tápszer és a lefejt tej, és a férjed is megnyugodhatna, hogy _mindent_ megtettél:).
13/13 anonim válasza:
Nekem elsőre az ugrott be,a fogzáson kívül,h próbálj meg adni valamit a kezébe,amivel játszhat,lehet,unatkozik és ezt találta ki magának.Ha szeretnéd amúgy tovább szoptatni,szerintem is tanácsadó,ha nem,nyugodtan hagyd abba,attól még nem leszel rossz anya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!