Honnan tudom hogy szopizós kisbabámnak van-e szüksége egyéb folyadékra a tejcsi mellett?
Figyelt kérdés
4 hónapos, elégedett, napi 5x szopik. Átalussza az éjszakát. De mivel 4 óránként eszik nem tudom nincs-e szüksége kis folyadékpótlásra?2009. szept. 29. 11:56
1/5 anonim válasza:
Ha be van horpadva a baba kutacsa, azt jelenti szomjas. Ilyenkor érdemes pluszban megitatni.
2/5 anonim válasza:
Ha csak szopizik,nincs szüksége plussz folyadékra.A tej a szomjat is oltja.
Esetleg ha jelez,rakd cicire és annyit szopik h a szomját eloltsa.
3/5 anonim válasza:
Ha szomjas,úgyis jelzi és akkor megszoptatod. Az én dokim és védönöm is azt mondta,hogy anyatejes babának még nagy melegben sincs szüksége plusz folyadékra. De ha nagyon akarod itatni,csak babavizet v. felforralt,lehütött csapvizet adj neki,TEÁT NE!!!
4/5 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtattatok. Nem adok neki inkább. Teát semmiképpen egyébként.
A behorpadt kutacsban nem hiszek. Ha a babóm 220-at eszik akkor is sokszor utána be van horpadva a buksija. Pedig az után biztos nem szomjas :-)
2009. szept. 30. 07:33
5/5 xStefix válasza:
Általában a melegebb hónapokban vagy télen a fűtött, száraz levegőjű szobában szoktak jelentkezni két evős szopi között egy rövid ivós szopira. Ilyenkor is tedd nyugodtan mellre, a tejcsi a legjobb folyadék, amit kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!