Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » AZ egyik mellbimbóm nagyon...

AZ egyik mellbimbóm nagyon érzékeny lett. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés

Ráadásul lapos volt az elején. Szopikor azért valamennyire kijjebb szívja a babám, de nagyon érzékeny lett. Nem azt mondom, hogy elviselhetetlenül fáj, de fáj, és szeretném megelőzni, hogy elviselhetetlenné váljon.

Mit tegyek?

2009. szept. 28. 12:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fájt mindkettő,ki is sebesedett!Én Bepanten krémmel jó vastagon bekentem rátettem egy bimbóvédőszivacsot(gyógyszertárba lehet kapni,lehethogy nem ez a neve,de ott majd tudják miről beszélsz)és felvettem a melltarrómat!Szoptatás előtt pedig langyos vízzel megmostam a mellemet!Én ezt csináltam egy jó pár hónapig!
2009. szept. 28. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:
...de le lehet mosni annyira a Bepanthent utána, hogy véletlenül se jusson a pici szájába?
2009. szept. 28. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:
szia!Nekem 12 napos a babam,igeny szerint szoptatom.az elsö napokban nekem is kisebbesedett a mellbimbom es verzett is.En bimbokiemelöt hasznalok.Azota meg gyogyogyult a mellbimbom,es nem faj,A babam csak a kiemelövel hajlando szopizni.Nekem ez valt be.
2009. szept. 28. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
én aloe veraval kentem ,a kórházban azt mondták,azt nem kell lemosni (FLP zöld krémje) , és bimbóvédővel szoptattam. helyrejött 1-2 nap alatt
2009. szept. 28. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!